Xiaomi 12S Pro Testten Geçti

Xiaomi 12S Pro Testten Nasıl Geçti? SnapDragon 8 Gen 1 ne kadar başarılı? Xiaomi 12S Pro ne zaman satışa çıkacak?

12s pro

Xiaomi 12S Pro Testten Nasıl Geçti?

Çin’in giderek büyüyen ve dünya genelinde nam salan akıllı telefon üreticisi Xiaomi günden güne yeni modelleri ve bu modelleri destekleyen aksesuarlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Teknolojiye yön vermesi ve fiyat performans ürünlerden kalite vermeden, vazgeçmeden en iyi teknolojiyi en fiyata sunmaya devam eden Xiaomi şimdilerde yeni akıllı telefonlarıyla gündemde.

Kullandığı işlemciler, kameralar ve bataryalarıyla sektördeki rakiplerine örnek olmayı devam ettiren ve kıskandıran akıllı telefon üreticisi Xiaomi 12 serisi cihazlarını da birer birer test ederek piyasaya sürmeye devam ediyor.

SnapDragon 8 Gen 1

SnapDragon 8 Gen 1 işlemcisiyle Dünyanın en hızlı ve performanslı işlemcisini yeni cihazlarında kullanmayı başaran ve donanım kalitesini en üst seviyeye çıkaran Xiaomi yeni cihazını piyasaya sürmeden önce teste soktu.

Antutu ve Benchmark testlerinden başarıyla geçen cihaz aldığı yüksek puanlarla göz doldurmayı başardı.

2K ekran teknolojisiyle telefonundan video izlemek isteyen ve oyun performansına önem veren kullanıcıları şimdiden meraklı bekleyişler içerisine sokan akıllı telefon üreticisi Xiaomi yüksek bir ekran deneyimi sunuyor.

120 Hz lik ekran tazeleme oranıyla akışkanlığı en üst düzeye çıkaran ve akıcılıkta da yenilikleriyle boyut atlayan Xiaomi performansını koruyor.

50 Megapiksel KAMERA

50 Megapiksel kamerayla fotoğraf tutkunlarını da cezbeden Xiaomi yüksek kamera performansını da en iyi diyafram aralığına indirgeyerek gece ve gündüz başarılı işler çıkartmayı başardı.

67W mı 12W mı?

Şarj ve batarya olarak henüz bir açıklık getirilmeyen 12 serisinde 67w hızlı şarj mı yoksa 120w hızlı şarj mı kullanılacağı ise merak konusu oldu.

120w gibi devasa bir şarj kapasitesiyle bugüne kadar ki en iyi batarya performansını göreceğimiz Xiaomi 12 serisi çıkarılması durumunda büyük bir başarıya imza atacağını söyleyebiliriz.

Sizlerde bizlere Xiaomi 12 serisi hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir ve beklentileriniz dile getirerek bilgiyi paylaşabilirsiniz.