50W 20.000 Mah Daha Neler Xiaomi

50W 20.000 Mah Daha Neler Xiaomi, Powerbank konusunda çıtayı yukarılara iyice çıkaran Xiaomi bugüne kadar ki en iyi powerbank cihazını üretti

powebank

Akıllı telefonların hızla büyümeye devam etmesiyle en ürünlerin ve aksesuarlarında aynı oranda hızla büyümesi artık neredeyse takip edilemez boyutlara ulaştı.

Markaların birbirleri içerisinde yaşadıkları akıllı telefon yarışına şimdilerde aksesuar da eklendi desek yeridir.

50W 20.000 Mah Daha Neler Xiaomi

Akıllı telefonlarda şarj süreleri giderek artarak bataryaların en küçük, en donanımlı ve en uzun dayanacak şekilde üretilmesiyle, sık sık seyahat eden ve gün içerisinde ek şarjlara ihtiyaç duyan insanlar içinde hızlı şarj edebilen araçlar üretilmeye başlandı.

Eskiden beri günümüzde kadar oldukça çeşitli versiyonlarını ve markalarını gördüğümüz Powerbank konusuna el atan Xiaomi bu kez son noktayı koymuş gibi görünüyor.

20W powerbank üreten firmaları ve 10.000 mah gücüne sahip olan cihazları bir anda katlayarak devasa teknolojisiyle hem ekonomik hem de en iyi performansa çıkan powerbank üretmeyi başardı.

50W şarj gücüyle üretilen powerbank şarj süresini en kısa süreye indirmede iddialı!

Çok kısa bir sürede telefonu 0 dan 100 e çıkartmayı başaran ve defalarca şarj edebilen bir powerbank üreten Xiaomi bu konuda daha iyisi olana kadar en iyisini üretmiş diyebiliriz.

Çin’in en iyi ve son zamanlarda Dünyanın en iyi akıllı telefon üreticisi konumuna hızla yükselen Xiaomi ürettiği telefonların yanı sıra aksesuar ve küçük ev aletleri konusunda da oldukça iddialı bir konumda diyebiliriz.

En bilinir özelliği olan fiyat performans ürünlerinden geri adım atmayan Xiaomi bu konuda da sevenlerini yanıltmayarak en iyi teknolojiyi en uygun fiyata vereceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Üretti devasa teknolojili 50W 20.000 Mah kapasiteli powerbank modellerini de rakiplerine oranlar uygun fiyata satarak herkese hitap etmeyi başardı.

Eğer bir powerbank ihtiyacınız varsa ve gün içerisinde kesintisiz bir güce sahip olmak istiyorsanız küçük bir araştırma yaparak bu ürünü denemenizde fayda var diyebiliriz.

Sizlerde yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve soru, görüşlerinizi bizlere ileterek etkileşim halinde olabilirsiniz.