Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici İncelemesi

9809410916402

2019 yılında elektronik pazarına giren marka olan Xiaomi, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun çeşitli ürünler üretmektedir. Xiaomi Router‘da en son teknoloji kullanılmaktadır. İnternet trafiğini farklı Xiaomi sinyal güçlendirici türleri ile bilgisayar ve telefon gibi ağ iletişim cihazları arasında dağıtır.

Mi Wi-fi Pro sinyal güçlendirici, Xiaomi Router’ın popüler bir ürünüdür. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, internet hızlarını iyileştirmek ve hızlandırmak için tasarlanmıştır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici kullanıcı dostudur ve verimli internet kullanımına izin verir.

Kullanımı kolay, Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiricinin kurulumu da kolaydır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici ile ilgili sorunuzun cevabıyla ilgileniyorsanız ve ürün hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorsanız, ürün inceleme makalesi tüm bilgileri sağlayacaktır.

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici

Özellikleri Xiaomi Mi Wi-fi Pro özellikleri ile Wi-fi’nin sinyal gücünü artırmayı hedefliyor. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, kullanıldığı cihazlarda internet hızını artırır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, tasarım açısından kompakttır. İnternet bağlantı kalitesini olumsuz etkileyebilecek durumları ortadan kaldırır.

Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiricinin uzunluğu 150 mm’dir. 70 mm derinliğe sahip olan Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiricinin yüksekliği 220 mm. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici 125g ağırlığında. Ürün 125 gr ağırlığı ile hafiftir ve her ortamda taşınabilir. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, sinyali aynı anda 64 cihaza kadar artırabilir. Bu, cihazın geniş aileler veya geniş çalışma ortamları tarafından kolayca kullanılmasını sağlar.

Xiaomi Mi Pro için sinyal güçlendirici, telefonlar, tabletler ve oyun konsolları gibi internete bağlanan birçok cihaza bağlantıyı da destekler. Bu güçlendirici, bu hizmeti herhangi bir gecikme veya sinyal kaybı olmadan sağlamayı amaçlamaktadır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici ile kullanıcılar aynı anda uzun videoları ve oyun dosyalarını birbirlerine gönderebilirler. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici ile veri aktarım hızı 3000 Mbit/s olarak ifade edilebilir.

Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici 2.4GHz’de çalışır. Wi-Fi 4 (802.11n), bağlantı standardı olarak Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici kullanır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, 2 harici antenle birlikte gelir. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, kablosuz bağlantıların daha geniş bir alana yayılmasını sağlayan 2 harici antene sahiptir. Bu, cihazın gücünü artırır. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiricinin anten gücü 2 dBi’dir.

Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici, 2 MB ROM ve 8 MB ram depolama kapasitesine sahiptir. IEEE 802.11b/g/n, Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendirici için kablosuz standarttır. Fiş, Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiriciyi bir güç kaynağına bağlar. LAN, WLAN veya USB bağlantıları yoktur. Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiriciye fiş bağlantısı için 5 volt gereklidir. Fişe takarak çalışır. Siyah renk seçeneğiyle gelen Xiaomi Mi Pro Signal booster‘ın bağlantısı IEEE 802 b/g/n’dir. Bu, cihazın 5G bağlantılarıyla kullanılamayacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendiriciyi Kullanma

Xiaomi Mi wi-fi Pro’nun iki işlevi vardır. Cihaz duvara asılabilir veya bir stand üzerine yerleştirilebilir. Ürün duvara asılırsa fazla yer kaplamaz. Kullanabilmek için Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendiriciyi kurmak gerekiyor. Ürünü kurmadan önce Xiaomi Mi Pro sinyal amplifikatörü ‘nü prize takmanız önemlidir. Ürün prize takıldıktan sonra, tüm ışıkların açık olduğundan emin olmanız gerekir. Ürünü prize taktıktan sonra Mi Home uygulamasını telefonunuza indirip giriş yapmalısınız. Cihaz ekle bölümünde Xiaomi Mi Pro sinyal güçlendiriciyi seçmelisiniz. Daha sonra şifreyi ve kablosuz ağ ayrıntılarını girmek en iyisidir. Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra, ürünü işte mi yoksa evde mi kuracağınızı seçebilirsiniz. Cihaz kuruldu. Cihazı bulunduğu odanın ortasına yerleştirmek en iyisidir. Bu sinyal gücü her yere eşit olarak iletilebilir.