Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu

Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu

android 13 220120132132 484

Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu

Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu, Android 13 ne zaman çıkıyor? Android 13 ile kullanıcıları neler bekliyor? Hangi telefon marka ve modelleri Android 13 güncellemesini alacak? Telefonunuz Android 13 güncellemesini kaldırır mı?

Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu

Android 13 güncellemesinin tanıtılmasına ve cihazlara verilmesine kısa bir süre kalmasıyla kullanıcıların gözü güncellemeyi alacak telefon listelerinde kaldı. Her modelin Android 13 güncellemesine kavuşmayacak olması ve güncellemeyle ciddi değişikliklerinde gelecek olması akıllı telefon kullanıcılarını merak içerisinde bıraktı.

Google I/O konferansında kullanıcılara tanıtımı yapılacak olan Android 13 güncellemesi sırasıyla bütün akıllı telefon markalarına gelecek olmasının yanı sıra birçok cihazı da bu değişiklikten ne yazık ki mahrum bırakacak gibi görünüyor.

Beta Test Programı Neleri Kapsıyor?

Birçok akıllı telefon markasının beta test programında yer almasıyla güncellemeyi ilk olarak kullanıcılarına test amaçlı sunmayı planlayan ve büyük güncelleme öncesi eksikleri görmek amaçlı geri bildirimleri toplayan firmalar bu alanda en iyi cihazlarını ve son kullanıcı ara yüzlerini ortaya koyuyorlar.

MIUI 13 Ara yüzü

Xiaomi tarafından yapılan açıklamayla MIUI 13 güncellemesini alan telefonlarla beraber Android 13 güncellemesi de ilk aşamada teste sunulacak.

Hangi Telefon Modelleri Android 13 Güncellemesini Almayacak?

 

Listedeki cihazların şuan için kesin olmamakla beraber Android 13 güncellemesi alması beklenmiyor. Tabi bu listelerin her an değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

Hangi Telefon Modelleri Android 13 Güncellemesini Alacak?

Listede Xiaomi, Poco ve Redmi modelleri yer almaktadır. Eğer listede kullandığınız telefon modeliniz yer alıyorsa sizde Android 13 güncellemesine erken kavuşacak şanslı kişilerden olabilirsiniz.

Android 13 Güncellemesi Yenilikleri Neler?