Xiaomi Çıldırdı Ücretsiz Youtube Premium Sözü Verdi

Xiaomi Çıldırdı Ücretsiz Youtube Premium Sözü Verdi

021 Pe0z cover

Xiaomi Çıldırdı Ücretsiz Youtube Premium Sözü Verdi

Xiaomi YouTube iş birliği nasıl olacak? Hangi telefonlar YouTube Premium kullanabilecek? Ne kadar süre ücretsiz YouTube Premium kullanılabilecek?

Xiaomi Çıldırdı Ücretsiz Youtube Premium Sözü Verdi

Kullanıcılarının karşısına her geçen gün yeniliklerle çıkmaya alışan Xiaomi bu sefer de yüzleri güldürecek bir yenilikle geldi.

Eski ve yeni kullanıcılarını sevindirecek bir anlaşmaya imza atan Xiaomi, YouTube ile iş birliği yaptı.

İlk olarak belirlediği 7 Model için yayınlanacağını duyuran Xiaomi, ilerleyen günlerde yeni çıkacak modelleriyle beraber geriye dönük eski modellerini kullanan kullanıcılar içinde destek verileceğini açıkladı.

Xiaomi YouTube Premium İş Birliği

YouTube Premium günümüzde birçok kullanıcının aylık veya yıllık olarak abone olarak kullandığı bir ücretli servis hizmetidir.

Kullanıcılar ödedikleri kullanım bedeli karşılığında reklamsız video dahil birçok konuda rahatlığa erişerek kesintisiz bir Youtube deneyimi yaşıyor.

YouTube Premium Ücretleri Ne Kadar?

YouTube Premium yıllık abonelik seçeneği 152.99TL olarak belirlenmiş. Yıllık abonelik otomatik yenilemeli değil ve bittiğinde yeniden alınması gerekiyor. Premium için aylık abonelik şu an 16,99 TL, Music içinse aylık abonelik 13,99 TL seviyesinde yer alıyor.

Xiaomi Ücretsiz 3 Ay YouTube Premium Dağıtacak

Çin’in devi ve gün geçtikçe Dünya genelinde kullanıcı sayısında hızla büyüyerek pazarı ele geçirmeye başlayan Xiaomi yaptığı anlaşmayla YouTube Premium servisini ilk olarak belirlediği 7 model için Ücretsiz olarak 3 AY boyunca sunacağını açıkladı.

3 Ay Ücretsiz Premium

Hangi Modeller YouTube Premium servisini ücretsiz kullanabilecek?

Yukarıdaki modellerden bir tanesini kullanıyorsanız şanslısınız demektir. Youtube Premium aboneliğini aktif ederek 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Daha sonrasında Youtube Premium alması beklenen modeller ise şu şekildedir;