PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

1640287078328

PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır? Telefonlarda görmeye alışık olduğumuz PUBG Mobile oyununu bilgisayarda oynamak mümkün mü?

PUBG Mobile Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

Akıllı telefonların vazgeçilmezi olan ve hemen her telefonda görmeye alışık olduğumuz PUBG Mobile artık bilgisayar üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Dünya genelinde en popüler oyunlarından biri olan ve her yaşa, kitleye hitap eden PUBG MOBILE cep telefonlarında vazgeçilmezi olmuş durumda.

Her yaşta insanın oynayarak telefonuna indirmesiyle popülerliği her geçen gün artan oyun, akıllı telefon pazarında da yüksek işlemcili ve Ram kapasiteli cihazlara ihtiyaç duymaktadır.

Hal böyle olunca telefonunda bu oyunu oynamak isteyip oynayamayanlar alternatif yollara başvurmakta. Tamda bu durumlar için geliştirilen bir uygulamayla telefonda oynayamadığımız ve bilgisayarımızın da çok güçlü olmadığı durumlarda kullanabileceğimiz game loop bu konuya çare oluyor.

Bu sayede daha yüksek FPS alarak oyunu hem diğer telefon kullanan arkadaşlarıyla aynı anda oynayarak hem de onlarla aynı server da bağlanarak tıpkı telefondan oynuyormuş gibi oyununa herkesle birlikte devam edebiliyorsunuz.

Bunun için basit birkaç adımı izlemek ve bilgisayarımıza bir emülatör yüklemek yeterli olacaktır.

İlk olarak PUBG Mobile ı bir emülatör yardımıyla kurabilmek için aşağıdaki adımları takip ediyoruz ;

  1. Öncelikle oyunu çalıştırabileceğimiz yardımcı programa ihtiyacımız var ve bunun için gameloop.com adresine giriş yapıyoruz.
  2. Açılan sayfadan indir butonuna basarak programı bilgisayarımıza yüklüyor ve kurulum işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
  3. Çalıştır diyoruz programımızın ara yüzü bizi karşılıyor.
  4. Arama kısmına PUBG MOBILE yazıyoruz ve aratıyoruz. Karşımıza çıkan sayfadan Install diyerek bu yükleme işlemini de tamamlıyoruz.

Bu noktadan itibaren oyunumuz artık bilgisayarımıza bir emülatör yardımıyla yüklenmiş oluyor ve dilediğimiz zaman bağlanarak giriş yapabiliyoruz.

Giriş yaptığımız oyun içerisinde konsolunuzu tamamen kendinize göre dizayn edebilirsiniz ve yüksek FPS değerlerine ulaşmak için oyunun ayarlar bölümünden tüm değerleri gözden geçirmenizde fayda var. Emülatör henüz beta sürümlerinde olduğu için yüksek özellikli bir bilgisayarda bile zaman zaman hata verebilmektedir ama genel anlamda akışkan bir şekilde oynamanıza olanak sağlayacaktır.

Diğer oyunculara göre biraz daha avantajlı olduğunuz bu oyunu emülatör yardımıyla karşılarına çıkarak yüksek skor ve geniş ekranda oynamak günün sonunda yüksek skor ve puanlarla sizlere dönecektir.