Netflix Türkiye Fiyatlarında Yeniden Artışa Gidecek mi?

Netflix Türkiye Fiyatlarında Yeniden Artışa mı Gidecek?

Netflix Türkiye Fiyatlarında Yeniden Artışa Gidecek mi?

Netflix Türkiye Fiyatlarında Yeniden Artışa Gidecek mi? Yeni bir zam yapılacak mı? Hangi paketi almak daha mantıklı?

Netflix Türkiye fiyatlarında yeniden artışa gidecek mi?

Tüm Dünyada popülerliğini koruyan en büyük film arşivi platformu Netflix kullanıcılara sunduğu hizmet kadar yaptığı zamlardan dolayı da gündemden düşmüyor.

Türkiye’de başlattığı yayın hayatıyla özellikle uygun fiyatı ve zengin içerikleriyle kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran Netflix, her ne kadar içeriklerini geliştirmeye devam etse de eski fiyatlarını bir hayli aratır oldu.

Kullanıcılarına 3 farklı oturum sunan ve oturumlarda farklı kullanıcı sayısıyla birlikte oynatma kalitesi sunan Netflix geçtiğimiz 2021 yılı içerisinde fiyatlarına ciddi oradan bir zam yapmak durumunda kalmıştı.

Şirketin açıklamalarına göre ise içerik üreticilerinin maliyetleri ve pandemi koşullarını da göz önünde bulundurunca zorunlu bir zam yapıldığı izlenimi kazandırılan Netflix yeniden bir zam haberiyle kullanıcılarını endişeye düşürdü.

Geçmişten Günümüze Netflix Fiyatlandırmaları 

Netflix, Türkiye fiyatlarına da son olarak Mart 2021’de zam yaptı ve yapılan zammın ardından Netflix’in aylık üyelik ücretleri yüzde 30 ile yüzde 50 arasında arttı. Daha önce 17.99 TL temel paket 26.99 TL’ye, 29.99 TL olan standart paket 40.99 TL’ye ve 41.99 TL olan özel paket ise 54.99 TL’ye çıkarıldı.

Son çıkan haberlere göre ABD de kullanıcılarına zam yaptığını açıklayan Netflix şuan için Türkiye hakkında yeni bir fiyatlandırma düşünmediklerini dile getirdi.

Bu haberle biraz olsun kullanıcılarını sevindiren Netflix önümüzdeki günlerde artan maliyetlerden dolayı farklı açıklamalarla umarız kullanıcılarla karşı karşıya gelmez.

 

Exit mobile version