Xiaomi Telefonlarına Desteğini 4 Yıla Çıkardı

Xiaomi Telefonlarına Desteğini 4 Yıla Çıkardı

Xiaomi Telefonlarına Desteğini 4 Yıla Çıkardı

Xiaomi Telefonlarına Desteğini 4 Yıla Çıkardı, Çin’in Pazar lideri Xiaomi kullanıcılarına yeni haberi duyurdu, Telefonlarına desteğini 4 yıla çıkaran Xiaomi iddiasını korudu

Çin’in Pazar lideri ve Dünya genelinde satış rakamlarıyla dikkatleri her sene üzerine çekmeyi başaran Xiaomi bu seferde kullanıcılarına müjdeyi duyurdu.

Akıllı telefon alan her kullanıcısına telefonlarını kullandıkları 4 sene boyunca tüm güncelleme desteklerini sağlayacağını bildiren Xiaomi bu alanda rakiplerinden yine bir adım önde olduğunu göstermiş oldu.

Xiaomi Telefonlarına Desteğini 4 Yıla Çıkardı

Akıllı telefon pazarı günden güne büyümeye devam ederken kullanıcılarının karşısına en iyi cihaz bileşenleri ve yazılımlarıyla kıyasıya rekabet ederek çıkmaya çalışan birçok firma yeni kullanıcılar kazanabilmek için çeşitli yollara başvuruyor.

Geliştirilen bataryalar, ekranlar, işlemciler derken daha ne kadar ileriye gidebilecekleri konusunda sınırları zorlayan akıllı telefon üreticileri son zamanlarda yazılım ve güncelleme konularına da ciddi ağırlıklar vermiş durumdalar.

Kullanıcılara yeni aldıkları telefonları daha uzun ömürler kullanabileceklerini ispatlamak için atılımlar yapan üreticiler alışık olduğumuz 2 veya 3 sene güncelleme alacaksınız ve kullanabileceksiniz sloganıyla karşımıza çıkmışlardı.

Bu algının üzerine giden ve rakiplerinden bir adım daha önde olduğunu ispat etmek isteyen Xiaomi yeni akıllı telefon alan tüm kullanıcılarına gönül rahatlığıyla 4 sene boyunca güncellemelerin ve geliştirmelerin tamamını alacaklarının müjdesini verdi.

Böylelikle kullanıcılar yeni bir telefon sahibi olduklarında uzun seneler bu telefonu sorunsuz şekilde yazılım geliştirmelerinden geri kalmadan kullanabilecek miyim sorusunun da cevabını bulmuş oldu.

Almanya dan 7 Yıl Çıkışı

Almanya’nın Avrupa Birliğine 7 yıl boyunca tüm üreticilerin telefonlara güncelleme, yedek parça ve güvenlik yamaları konusunda destek olması talebinde bulunması gündeme düşmüştü.

Xiaomi bu konudaki girişimi kabullenerek uzun süreli desteğin önemi vurgusunda bulundu ve hem Çin’de hem de Dünya genelinde Xiaomi kullanıcılarına bu konuda destek olmak istediklerini belirterek 4 yıl boyunca tüm kullanıcılarına güvenlik, yazılım ve yedek parça temini konusunda destek olacaklarını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi 12 serisi cihazlarının tanıtımının yapılmasıyla gündemdeki yerini koruyan akıllı telefon üreticisi çok beklenen ve konuşulan MIUI 13 güncellemesini telefonlara belirttiği sıralamalarla dağıtmaya başladı.

Bu güncellemeyle beraber tüm kullanıcılarına desteklerinin de başladığını belirtti.

MIUI 13 Güncellemesini Alacak Telefon Modelleri Aşağıdaki Gibidir;