Xiaomi Telefonlara iOS Emoji ve Font Yükleme Nasıl Yapılır?

Xiaomi Telefonlara iOS Emoji ve Font Yükleme Nasıl Yapılır?

hqdefault 2

Xiaomi Telefonlara iOS Emoji ve Font Yükleme Nasıl Yapılır?

Xiaomi Telefonlara iOS Emoji ve Font Yükleme Nasıl Yapılır? Xiaomi telefonlarda ios emojileri kullanma, Ücretsiz Xiaomi telefona nasıl tema indirebiliriz?

Çin’in En büyük akıllı telefon üreticisi konumuna gelen ve her geçen gün teknolojiye yön vermeye devam eden Xiaomi MIUI yazılımını geliştirmeye devam ettikçe telefonlarına yeni özellikler kazandırıyor.

Kullanıcıların telefonlarını diledikleri gibi kullanıp kendilerine göre şekillendirebilmeleri için yazılım olarak tüm desteğini sunan Xiaomi, ücretsiz temalar ve MIUI kodlarına da kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Xiaomi Telefonlara iOS Emoji ve Font Yükleme Nasıl Yapılır?

Daha önceki yazılarımızda pek çok IOS telefon kullanmak isteyen fakat maliyetleri göz önünde bulundurunca vazgeçenler için sahip oldukları Xiaomi cihazlarını nasıl IOS a çevirebileceklerini ve temaları daha efektif nasıl kullanabileceklerini anlatmıştık.

Bu sefer ise Xiaomi telefon kullanan kullanıcılara klavye fontunu ve IOS telefonlardaki emojileri nasıl telefonlarına uygulayabileceğinizden bahsetmek istiyoruz.

Basit birkaç adımla elinizdeki telefonlara kolayca ios görünümü kazandırabilir ve ios bir cihaz kullanıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Fiyat performans ve teknoloji olarak takiplerini teker teker geride bırakmayı başaran akıllı telefon üreticisi Xiaomi bu alanda rakipsizliğini korurken her geçen gün farklı markalardan da yeni kullanıcılar kazanmaya devam ediyor.

Bazen performans için bazen ise fiyat olarak ilk tercih haline gelen Xiaomi akıllı telefonları yeni MIUI ara yüzünü tanıtmasıyla da dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

MIUI 13

MIUI 12

MIUI 11

Son 3 MIUI ara yüzünden bir tanesine sahip olanların kullanabilecekleri yeni temalarla farklılıklar sunan akıllı telefon üreticisi telefonuna IOS görünümlü klavye fontu ve emojileri yüklemek isteyenlere de büyük kolaylık sağlıyor.

HİNDİSTAN BÖLGESİ

Öncelikle belirtmekte fayda var ki bazı güncellemeler ve ücretsiz içerikler Dünya üzerindeki bölgelerde farklılıklar gösterebilir ve biz telefonumuza standart bir Türkçe kurulum yaptığımız zaman bölgemizi de Türkiye olarak seçtiğimizde karşımıza çıkan içerikler farklı olabilir.

Bu yüzden telefonumuzun ayarla bölümünden kurulum sonrasında bölgemizi Hindistan olarak değiştirerek işe başlıyoruz. Bu sayede ücretsiz içerikleri telefonumuzun içerisinde bulunan TEMALAR bölümünden indirebilir ve işimiz bittikten sonra tekrar bölgemizi değiştirebiliriz.

Hindistan ücretsiz içerikler indirebilmemiz için bize birçok özellik sunan en iyi bölge diyebiliriz. Şarj göstergeleri, IOS görünümlü fontlar, emojiler ve yeni birçok temaya bu şekilde ulaşabilirsiniz.

IOS V14

Telefonumuzun bölgesini değiştirdik ve cihazımızın da bulunan TEMA uygulamasına giriş yaptık. Artık bu aşamadan sonra istediğimiz IOS temasına sahip olabilir ve telefonumuza yükleyebiliriz.

Bunun için TEMA uygulamasına giriş yaptıktan sonra arama bölümüne IOS yazıyoruz ve arama sonucunun karşımıza çıkarmış olduğu seçeneklerden IOS V14 seçeneğine basıyoruz ve yükle diyoruz.

Artık telefonumuzda yepyeni bir klavye yazı fontu ve emoji dosyası görebiliriz.

Bu ve daha fazlası için TEMA uygulaması içerisinde zaman geçirerek daha fazla içeriği birkaç araştırmayla sizlerde sahip olabilirsiniz. Bir göz atmakta fayda var.