Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır?

Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır?

xiaomi telefonlara format atma

Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır?

Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır? Hangi tuş kombinasyonları hard reset atmak için gerekli? Hard Reset atarsak bilgilerimiz geri gelir mi?

Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır?

Akıllı telefonlar zamanla yavaşlamasından kaynaklı sorunlar çıkartabilir.

Sistemin ön belleğinin doğru zaman aralıklarında temizlenmemesi, güncelleme yaparken oluşabilecek hatalar ve kullanıma bağlı olarak cihazımıza bulaşabilecek virüslerden dolayı belirli periyotlarda komple cihazı sıfırlamak ve ilk alındığı güne döndürmek isteyebiliriz.

Bu yöntemle cihazımızda kronik gördüğümüz bir çok sorunu çözebilir, yazılım dan kaynaklı sorunları giderebilir ve cihazımızı ilk alındığı güne döndürerek temiz bir kurulum yapma imkanı yakalayabiliriz.

Hard Reset ile Cihazımızı Sıfırlarsak Tüm Bilgilerimiz Gider mi?

Hard Reset yaptığımız andan itibaren cihazınızın içerisindeki tüm bilgiler eğer yedeklemesini almadıysanız gidecektir. İçerisinde herhangi bir belge, dosya ve yaptığınız herhangi bir ayar kalmayacaktır.

Hard Reset Yapmak İçin Neler Gerekli?

Hard Reset atmak istediğiniz zaman unutmamanız gereken en önemli konu daha önceden cihazınıza girmiş olduğunuz Gmail adresi ve şifresi olacaktır. Eğer bu şifreyi hatırladığınızdan emin değilseniz ve unuttuysanız cihazınızı hard reset yöntemiyle sıfırlamamız gerekmektedir. Çünkü tekrar kurulum esnasında sizden cihazınızı doğrulamanız için Gmail hesabınızı ve şifrenizi sorduğunda doğru bilgileri giremezseniz cihazınız devre dışı kalacaktır ve kurulum aşaması bitmeyecektir.

Cihazının Gmail şifresini unutan bir çok kişi bu yöntemle cihazınızı sıfırlayarak kurtarabileceği düşüncesine kapılması ne yazık ki imkansızdır. Bunun sadece servisler aracılığıyla ve tekrar bir yazılım atılarak yapılacağını unutmamak gerekir.

Eğer Gmail şifrenizi ve bilgilerinizi hatırlıyorsanız gönül rahatlığıyla sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.

Xiaomi Telefonlara Hard Reset Nasıl Atılır?

Artık cihazınız tekrardan temiz bir kurulum için ilk alındığı gün olduğu gibi kurulum ekranıyla sizleri baş başa bırakacak ve gerekli adımları izleyerek cihazınızı kurabileceksiniz.