Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi

Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi

54659b37f47c516a07613f2f353bef5c

Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi

Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi, X3 Pro ile PUBG FPS değerleri neler? Oyun canavarı bir telefon mu? Xiaomi seri cihazların oyun performansı nasıl?

Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi

Oyun oynama tutkusuna sahip olmak ve bunun için bir bilgisayara bağlı kalmadan her an her yerde dilediğimiz oyunlara ulaşarak keyifli vakitler geçirmek hepimizin isteyeceği bir arzudur.

Sınırsız rekabetin doruklarına çıkarken yanımızda performansına güvendiğimiz bir telefon isteriz. Yüksek FPS, yüksek verimlilik, akıcılık olmazsa olmazlardandır.

FPS

Akıcılık

Verimlilik

Uzun süre şarj

Teknolojinin ilerlemesiyle ve geliştirilen yazılımlarla birçok oyun üreticisi firma en iyi grafik ve performansa sahip oyunlar sürüyor piyasaya. Bu oyunlar ne yazık ki her akıllı telefonda aynı performansı sergileyecek güçte olmayabiliyor.

Anlık takılmalar ve hatta sürüm desteklememe hatalarıyla kullanıcıları karşı karşıya bırakarak hayal kırıklığına uğratabiliyor.

Gözü yükseklere dikmiş oyun firmaları en iyi çözünürlük ve akışkanlık deneyimleri için iyi bir donanıma sahip telefon istiyor.

Rekabet esnasında maçın ortasında takılmalar, şarjın bitmesi, oyundan atılma gibi durumlarla kalmamak içinde kullanıcılar yeni bir telefon sahibi olmadan önce kendilerine en uygun modeli seçmek için iyi bir araştırma içerisine giriyorlar.

Xiaomi Poco X3 Pro PUBG Testi İncelemesi

Oyun Canavarı Poco X3 Pro

Akıllı telefon üreticisi Xiaomi tarafından piyasaya sürülen ve rakiplerine oranla büyük bir fiyat performans farkı atan Poco X3 Pro modeli şu sıralar en çok tercih edilen telefon konumuna geldi.

Cihazla birlikte sunulan Snapdragon 860 işlemci gücünün ne kadar yüksek olduğunun en büyük kanıtı olarak göze çarpıyor. Ek olarak 6 ve 8 GB ram seçenekleriyle gücünü harmanlayan ve özel soğutma sistemiyle yüksek kapasiteli işlemlere rahatlıkla göğüs geren cihaz uzun bir süre rakipsiz görünüyor.

En yüksek ayarlarda 60 FPS

Ortalama bir cihazın 30 FPS dolaylarında gezmesini katlayarak geçen Poco X3 Pro modeli rahat bir şekilde 60 sabit FPS ile devirebiliyor.

%3 oranında bir pil tüketimiyle 60 FPS En yüksek ayarlarda bir oyun deneyimi sunan Xiaomi Poco X3 Pro modeli PUBG de bir cihazın ulaşabileceği en yüksek değerlere ulaşıyor.

30-32 derece bir sıcaklıkla telefonun işlemcisine yük bindirmeden rahatlıkla dilediğiniz oyunları oynayabilmenize olanak sağlayan cihazın Google Play Store içerisinde açamayacağı oyun yok gibi duruyor.

Fiyat olarak rakiplerinin çok çok altında kalan fakat performans olarak Antutu ve Bencmark testlerinde zirveyi elden bırakmayan Poco X3 Pro modeli bu alanda yanına kimseyi yaklaştırmıyor.

100 FPS Sınırı

Max. 100 FPS sınırına kadar dayanabilen cihaz önümüzdeki günlerde MIUI 13 güncellemesiyle sınırları daha ne kadar zorlayacak hep beraber bekleyip göreceğiz.