XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesini Güncelledi

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesini Güncelledi

miui13 620 1 POCk cover

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesini Güncelledi

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesini Güncelledi, Hangi telefonlar MIUI 13 güncellemesini alacak? MIUI 13 güncellemesiyle kullanıcıları neler bekliyor?

Dünya pazarında önemli bir konuma ulaşan Çin’in akıllı telefon üreticisi XIAOMI, büyük rakiplerini birer birer geride bırakmaya devam ediyor.

2019 yılından itibaren hızlı bir yükselişe geçen XIAOMI yine kendisi gibi Çin’in en büyük telefon üreticisi HUAWEI ambargo sorunlarıyla baş ederken fırsatı iyi değerlendirdi ve pazarda iddialı bir konuma geldi.

Teknolojisi ve fiyatlarıyla her alanda fark yaratan XIAOMI, her geçen gün bulunduğu konumu da sağlamlaştırmaya ve hızla büyümeye devam ediyor.

Özellikle kullandığı ara yüz ve cihaz tasarımlarıyla beğenileri üzerine çeken XIAOMI, 7’den 70’e herkesin akıllı telefon araştırırken listesinde bulunuyor.

XIAOMI Ara Yüz Farkı Nedir?

XIAOMI Cihaz Tasarımlarının başarısı nereden geliyor?

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesini Güncelledi

Kendi geliştirdiği Ara Yüz olan MIUI ile son derece başarılı sonuçlar elde eden akıllı telefon üreticisi XIAOMI kullanıcılarına sunduğu ara yüz sayesinde daha akışkan, daha zengin içerikler ve basit bir kullanım kolaylığı sunuyor. Performans ve stabilizasyon testlerinden başarıyla geçen MIUI ara yüzü, gün geçtikçe geliştirilmeye de şirket tarafından devam ediyor.

Cihaz tasarımlarına bakıldığında rakiplerine ciddi farklar atan XIAOMI, ince hatları, zarif duruşu ve farklı kamera dizaynlarıyla ilgiyi üzerinden hiç kaybetmiyor. Girdiği her alanda tasarım ödülü alan şirketi, tek bir Uluslararası tasarım yarışmasında 13 den fazla tasarım ödülü alarak bu konuda ne kadar iddialı bir konumda olduklarını da tüm Dünya’ya göstermiş oldu.

Daha Güçlü

Daha İnce

Daha Farklı

İlk olarak 20 Eylül 2010 tarihinde Global pazarda yerini alan akıllı telefon XIAOMI geliştirdiği MIUI ara yüz programını da ilk olarak bu tarihte kullanıcılarıyla buluşturdu. Henüz o zamanlar test aşamasında olan ara yüz programı, gün geçtikçe çıkardığı yeni versiyonlarla yenilikçi yapısını daima korudu.

MIUI Ara Yüz

Bugüne kadar birçok farklı versiyonu çıkan ara yüz, şimdilerde ise kullanıcılarını farklı bir heyecanla sardı. Uzun zamandır beklenen güzel haberi kullanıcılarıyla paylaşan XIAOMI Kasım ayı sonlarına doğru beklenen MIUI 13 güncellemesini ilk olarak belirlenen 9 model için ve daha sonrada yeni yıl itibariyle de tüm telefon modellerine gönderileceğini açıkladı.

Geçmişten günümüze MIUI Modelleri

Her güncellemeyle farklı özellikler, görsel düzenlemeler ve widget eklentileri kazanan ara yüz bu seferki güncellemeyle yine adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor.

 

 

MIUI 13 Güncellemesini Alacak Telefonlar

Eğer yukarıdaki akıllı telefon modellerinden herhangi birine sahipseniz ilk olarak MIUI 13 güncellemesini alacak şanslı kişilerden biri sizde olabilirsiniz. Değilseniz de üzülmeyin sizlerde bu güncellemeye çok kısa bir süre sonra sahip olarak bütün yeniliklerden faydalanabileceksiniz.

MIUI 13 Güncellemesini Daha Sonra Alacak Telefonlar

Yukarıdaki listede olan bir akıllı telefon modeliniz varsa sizlerde MIUI 13 güncellemesini kısa sürede alacak şanslı kişilerden olacaksınız.