Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir?

Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir?

nbspFastboot Rescue Modenbsp What is it How to

Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir?

Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir? Cihazımın içindeki bilgiler kayıp mı oldu? Fastboot Mod telefonlarda neden var?

Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir?

Telefonların zaman zaman yanlış tuş kombinasyonları nedeniyle farklı menülere girerek bizleri zor durumlarda bıraktığı olmuştur. Bazen farkında olmadan cebimizde bastığımız, bazen de bir kılıftan veya o an ki acelemizden kaynaklı tuş kombinasyonlarıyla farklı menülere girerek çıkış yapamadığımız için cihazımızı kullanamadığımız çokça başımıza gelmiştir.

Akıllı telefon üreticilerinin cihazlara yazılım atılabilmek için, format atabilmek için ve farklı açık kaynak kodlarını deneyebilmemiz için bizlere sunduğu farklı tuş kombinasyonları sayesinde giriş yaptığımız yükleme ekranları vardır.

Bu ekranlar sayesinde birçok görevi servise telefonumuzu göndermeden kendimizde yapabiliyoruz.

Xiaomi kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı ekranlardan biri olan FASTBOOT MOD ise yine aynı şekilde cihaza yazılım atmamız için tasarlanmış bir ekran olmaktadır.

Basit iki tuş sayesinde (ses kısma+power tuşu) bu ekrana cihaz cebimizdeyken bile yanlışlıkla giriş yapabiliriz.

Kullanıcıların bu ekranı görür görmez panik olmasına ise hiç gerek yoktur. Basit bir tuşla tekrardan bu mod dan çıkarak telefonumuzu kullanmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Xiaomi Fastboot Mod Hatası Çözümü Nedir?

Xiaomi Fastboot Mod dan Nasıl Çıkılır?

Öncelikle bu ekrandan çıkmak için hiçbir şey yapmadan telefonunuzun şarjının tamamen bitmesini bekledikten sonra tekrar şarja takıp açtığınızda düzeldiğini göreceğinizi söyleyebiliriz.

Fakat benim o kadar vaktim yok ve hemen bu modu kapatmak istiyorum derseniz telefonunuzun POWER tuşuna yani açma kapama tuşuna 5 saniye basılı tutarak tekrardan telefonunuzu kapatıp açtığınız gibi çıkış yaptığınızı görebilirsiniz.

İleri düzey kullanıcılar için sunulan Fastbood Mod dan bu şekilde hiçbir veri kaybı yaşamadan kolayca çıkış yaparak telefonunuzu eskisi gibi gönül rahatlığıyla kaldığınız yerden kullanabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi hatalarda bahsettiğimiz yöntemle farklı marka ve modellerde de aynı işlemleri uygulayarak kolayca ileri düzey yükleme ekranları olan wipe data ve fastbood modlarından çıkış yapabilirsiniz.