Xiaomi Buds 3 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğini Getirdi

Xiaomi Buds 3 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğini Getirdi

Xiaomi Buds 3 1

Xiaomi Buds 3 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğini Getirdi

Xiaomi Buds 3 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğini Getirdi, Rakiplerini geride bırakacak Xiaomi Buds 3 Özellikleri neler? Ekosistem tamamlanıyor mu?

Xiaomi Buds 3 aktif gürültü engelleme özelliğini getirdi. Kullanıcıların merakla beklediği Xiaomi ailesinin en yeni üyesi olan bluetooth kulaklık modeli Buds 3 şimdiden barındırdığı özelliklerle rakiplerini gölgede bıraktı.

Xiaomi Buds 3 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğini Getirdi

Bugüne kadar çıkarttığı bütün teknolojilerle hem donanım olarak hem de fiyat performans olarak rakiplerinden hep bir adım önde olmayı başaran Xiaomi şimdilerde yüksek özellikli kulaklık modeli sayesinde bir alanda daha pazara damga vurmaya hazırlanıyor.

Geliştirdiği kulaklık modeli ile rakiplerine uzun bir süredir boş bıraktığı pazarda yüksek Pazar payı elde etmek isteyen Xiaomi uzun uğraşlar sonucu ve yüksek maliyetlerden de kaçınarak Buds 3 modelini çıkarttığını duyurdu.

Gürültü Engelleme

Dış seslere maruz kalındığında karşı tarafı rahatsız eden seslerden tamamen kullanıcıyı ayırarak daha rahat ve konforlu iletişim sağlanmasını sağlayan aktif gürültü engelleme özelliğini yeni cihazına entegre etmeyi başaran Xiaomi kullanıcıların bir bluetooth kulaklıkta aramış olduğu donanımı sunmuş bulunmakta.

35 dB Akıllı Gürültü Engelleme

Çift Cihaz Bağlantısı

Kablosuz Şarj

28 Saatlik Pil Ömrü

Çift cihazda kullanıma uygun olan Buds 3 kulaklık modelini isteyen herkes aynı anda iki cihazına ortak olarak bağlayabilecek.

Bu sayede bir cihazdan diğerine geçerken bağlantı kesme ve tekrar bağlanma eşleştirme gibi işlemlerden kullanıcıları kurtaran Xiaomi rakiplerinde nadir bulunan bir özelliği daha kendi cihazında kullanmayı bildi.

Kablosuz şarj olabilmesi sayesinde ek bir kablo veya adaptöre gerek kalmadan kolay bir şekilde kulaklık kutunuzu şarj edebilecek olmanızın önünü açan akıllı telefon üreticisi bu sayede kablosuz şarj paylaşımını destekleyen birçok cihazla entegre olarak çalışabilecek.

10 dakikada 3 saat kullanım

10 dakika kadar kısa bir sürede şarj edildikten sonra 3 saat kullanım ömrü sunan Xiaomi Buds 3 bu alanda en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun herhangi bir cihazda olmadığını ve bunun bir bluetooth kulaklık için geliştirilebilen en iyi donanım olduğunu söyleyen firma iddiasını yeniledi.

3 Kademeli Gürültü Engelleme

Hafif Gürültü Engelleme

Dengeli Gürültü Engelleme

Yapay Zeka destekli Ortama göre gürültü engelleme

Bulunduğunuz ortama göre uyum sağlayabilen Xiaomi Buds 3 kablosuz kulaklık modeli ister ortamı tamamen sessiz yapsın, isterseniz ofis ortamında yarı saydam gürültü engelleme yaparak ortamda sizi daima canlı tutsun.

Yapay zeka desteği sayesinde siz uğraşmadan sizin yerinize modunuzu ayarlayan Buds 3 sizin için oldukça iyi işler çıkartacak diyebiliriz.