Steam Ücretsiz PUBG Nasıl İndirilir?

Steam Ücretsiz PUBG Nasıl İndirilir?

populer oyun pubg lite kapatiliyor 1617274705 3331

Steam Ücretsiz PUBG Nasıl İndirilir?

Steam Ücretsiz PUBG Nasıl İndirilir? Steam hangi oyunları ücretsiz yaptı? PUBG ne zamana kadar ücretsiz olarak oynanabilecek?

Steam tarafından milyonlarca kullanıcıya ücretli olarak oynama imkanı sunulan ve Dünya çapında en çok indirilip oynanan oyun olma özelliği taşıyan PUBG BATTLEGROUNDS şimdilerde herkese ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

PUBG: BATTLEGROUNDS Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Steam Ücretsiz PUBG: BATTLEGROUNDS Ne Zamana Kadar Geçerli?

Oyun tutkunlarının hem mobile versiyonu hem de PC versiyonunu oynamaktan büyük zevk duyduğu ve Dünya çapında milyonlarca insanın oynamayı tercih ettiği PUBG: BATTLEGROUNDS ücretsiz olmasıyla en çok arananlar arasında yerini almaya devam ediyor.

Oyunun popüler oluşunun ve hızla yeni kitlelere yayılmaya devam etmesiyle akıllı telefon pazarını da yerinden oynatan PUBG: BATTLEGROUNDS, yeni bir akıllı telefon almak isteyenlerin bir telefonda ilk olarak oyunu oynatıp oynatmadığını sormasıyla devam ediyor. Birçok akıllı telefon üreticisinin reklamlarında ve cihaz tanıtımlarında görselleriyle yer verdiği sponsorluklar aldığı PUBG: BATTLEGROUNDS bu alanda uzun yıllar zirveyi bırakmayacak gibi görünüyor.

Yeni güncellemeler ve haritalarla oyunu sürekli canlı tutan şirket kullanıcılara sağladıkları özel oyun içi kampanyalar ve turnuvalarla bu alanda rakipsiz işler çıkartıyor diyebilir.

87 TL den Ücretsize Doğru

Uzun yıllar STEAM üzerinde 87 TL gibi bir fiyat bandıyla oyunu oynamak isteyen kullanıcılara sunulan PUBG: BATTLEGROUNDS artık ücretsiz olarak büyük bir heyecan yarattı.

Oyunu oynamak isteyen fakat para vermek istemeyen, veremeyen herkesi düşünerek 2022 yılında büyük bir ilke imza atan şirket oyunu tamamen ücretsize çekerek oyunu deneyimlemek isteyen herkese ulaşmış oldu.

Steam Üzerinden Ücretsiz PUBG: BATTLEGROUNDS Nasıl İndirilir?

İlk olarak bilgisayarımıza STEAM programını kurarak başlıyoruz. Bu platform oyunu ücretsiz olarak satın almak ve bilgisayarımıza oyunu oynayabilmemiz için olması gerekmektedir.

Linke tıklayarak siteye üye oluyoruz ve programı bilgisayarımıza indirerek kurulum işlemleri adımlarını tamamlıyoruz.

https://store.steampowered.com/?l=turkish

Üyelik işlemi bittikten sonra STEAM programına girerek arama bölümüne ücretsiz olarak indirmek istediğimiz ve büyük bir fırsat olarak bizlere sunulan PUBG: BATTLEGROUNDS oyununu yazıyoruz.

Karşımıza çıkan sayfadan OYUNU KÜTÜPHANEYE ekle diyerek devam ediyor ve artık oyunu STEAM platformundaki oyunlarımız arasına oynamak istediğimiz her an rahatlıkla ulaşabilmek için kaydediyoruz.

Bu aşamadan sonra oyun sonrasında tekrardan ücretliye dönse bile bizler ücretsiz olarak kütüphanemize oyunu satın alıp eklediğimiz için etkilenmeyeceğizdir.

Böylesi daha çok fırsat için her hafta oyun platformalarının yaptığı kampanyaları takip ederek ücretsiz daha birçok oyuna rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sizler için haftalık olarak ve özel fırsatları derleyip paylaşıyor olacağız. Takipte kalmakta fayda var.