Getir’den Yeni Teslimat Kararı

Getir'den Yeni Teslimat Kararı

221940004 thumbsbc7121b31e1a0f4fdf11e3cb83278abb78

Getir’den Yeni Teslimat Kararı

Getir’den Yeni Teslimat Kararı, Getir Kuryeler için yeni adım attı, Getir Hangi Önlemleri aldı?

Getir kuryelerin sağlığını her şeyden önce tuttu. Teslimat sürelerini ve kış şartlarının da zorlayıcı olması sebebiyle kuryelerin zorlanmaması adına karar değişikliğine gitti.

Getir’den Yeni Teslimat Kararı

Tüm Türkiye’de kışın yoğun bir şekilde devam etmesi sebebiyle zorlayıcı hava koşullarında İstanbul başta olmak üzere birçok yerde kuryelerin zor şartlara maruz kaldığının farkına varan GETİR motorlu kuryeler için yeni teslimat kararı aldı.

Getir Yönetimi yaptığı açıklamayla Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminlerini yakından takip ettiklerini ve kuryelerinin sağlığının her şeyden önce olduğunu dile getirerek sağlıklı bir şekilde teslimatlarına devam etmeleri adına her türlü önlemi alacaklarını belirtti.

Araç ile Teslimat

Uygulamayla birlikte yayınladığı bir bildiriyle kullanıcılarını bilgilendiren Getir Yönetimi, olumsuz hava koşullarının Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son açıklamalarıyla daha da artacağını aktarmasıyla yeni önlemler aldıklarını, bu anlamda siparişlerde motorlu kuryeler yerine araç ile teslimatlarına devam edeceklerini, olumsuz bir durumda siparişlerde gecikme, aksama ve iptal durumlarda anlayış gösterilmesini talep etti.

Zorlayıcı kış şartlarında personellerinin sağlığını her şeyden önce tutarak onların zarar görmemesi adına karar değişikliğine giden Getir sosyal medyada da gündem oldu.

Diğer firmalara da örnek olması adına aldığı önlemle dikkatleri üzerine çeken Getir bir kez daha kullanıcılarından tam not almayı başardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla önümüzdeki günlerde kış şartlarının daha da kuvvetli şekilde geçeceği de yapılan açıklamayla pekiştirildi.