Counter-Strike: Global Offensive Konsol Ayarları ve Yüksek FPS Değerleri Nasıl Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive Konsol Ayarları ve Yüksek FPS Değerleri Nasıl Yapılır?

5e9d4e55ae298b1b4ca88158 Kopya

Counter-Strike: Global Offensive Konsol Ayarları ve Yüksek FPS Değerleri Nasıl Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive Konsol Ayarları ve Yüksek FPS Değerleri Nasıl Yapılır? Bilgisayarınızla en uyumlu oyun ayarları neler? Hangi kod ne işe yarar?

Bugün Counter-Strike: Global Offensive oynayan hemen her oyuncu eskiden beri alışık olduğu birçok konsol koduna sahiptir. Bu ayarlamalar oyunun ilk çıktığı zamanlardan beri kullanılarak rakipler arasında kıyasıya rekabeti de beraberinde arttıran faktörlerin başında gelmektedir. Oyuncular eşleşme içerisinde yüksek FPS değerlerine ulaşabildikleri gibi anlık ping değerlerini, harita ayarlamalarını, nişangah tercihleri gibi bir çok eklentiyi kendilerine göre optimize de edebiliyor. 

Ping, FPS, ve daha birçok ayarlama oyun içerisinde sizleri bir sonraki atak anında rakiplerinizin önüne geçireceği gibi kötü değerlere sahipseniz de bir o kadar geriye atacaktır.

Counter-Strike: Global Offensive  kodları kullanabilmek için konsol nasıl aktif edilir?

Eğer sizlerde Counter-Strike: Global Offensive  tarafından bizlere sunulan konsol ayarlarını kullanmaya karar verdiyseniz öncelikle oyunun ayarlar bölümünden GELİŞTİRİCİ KONSOLU AKTİFLEŞTİR seçeneğini açarak başlayabilirsiniz.

Daha sonrasında oyun ana ekranımızda beklerken ya da herhangi bir eşleştirmeli oyun sırasında ESC tuşunun altında bulunan “ tuşunu kullanarak açılan sayfaya elimizdeki kodları sırasıyla yazabiliriz.

Bu kodlardan bir kaçı;

*Fps_max_0   ( fps sınırını kaldırarak daha yüksek fps değerlerine ulaşma )

*Novid  ( oyun başındaki introyu kaldırma )

*Threads 4 ( buradaki rakam bilgisayarınızın işlemci sayısıyla doğru orantılıdır. Siz kendi bilgisayarınıza göre bir rakam girebilirsiniz )

*mm_dedicated_search_maxping ( eşleştirme sırasındaki max ping değerlerini belirler )

*+graph ( oyun içerisinde ping değerlerinizi anlık olarak görmek )

 

Bunun gibi birçok kodu ufak bir araştırmayla sayısız bir şekilde Counter-Strike: Global Offensive bizlere sunduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Profesyonel oyuncuların kendileri için yazdığı pek çok konsol koduna da erişmek mümkün. Hemen her oyuncu ellerindeki bu kodları diğer bütün oyuncular da kullanabilsin diye paylaşmaktadır.

Bu sayede donmadan ve daha akıcı oyunlar oynamak, yüksek puanlar toplamak Counter-Strike: Global Offensive  ve daha birçok oyunda oyuncular için vazgeçilmez olmaya devam edecektir.