Bitcoin için Düşüş Sürüyor 33.000 Dolar Seviyelerini Gördü

Bitcoin için Düşüş Sürüyor 33.000 Dolar Seviyelerini Gördü

shutterstock 1096158959 16 9 1638686323

Bitcoin için Düşüş Sürüyor 33.000 Dolar Seviyelerini Gördükripto 1

 

Bitcoin için Düşüş Sürüyor 33.000 Dolar Seviyelerini Gördü, Bitcoin son durum nedir? 24 saat içerisinde yeniden düşüşe geçen Bitcoin için tahminler neler?

Dünyanın gözü üzerinde olan ve milyonlarca kişi tarafından yatırım haline dönüşen kripto paraların en büyüğü olan Bitcoin için işler halen iyi gitmiyor.

Son 24 saat düşüş grafiğini devam ettiren ve yatırımcılarının yüzünü uzun bir zamandır güldürmeyen Bitcoin 34.000 dolar seviyesinin de altına geriledi.

Zaman zaman büyük yükselişlerle ciddi gelir haline gelen ve üst üste rekorlar kırmayı başaran Bitcoin şimdilerde hem hakkında çıkan haberler hem de ülkelerin ortaya koydukları tepkilerle yönünü yukarı doğru çıkarmakta zorlanan kripto para birimi büyük tepkiler görüyor.

Kasım ayında 69.000 dolarları görerek akıllara 100.000 dolar bandını görecek mi sorularını getiren ve takipçilerini büyük beklentiler içerisine sokan Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin neredeyse %50 değer kaybı yaşadı.

Bitcoin için Düşüş Sürecek mi?

Kripto para birimi uzmanlarına göre destek noktası olarak görülen destek, direnç noktalarının çalışmaması halinde her şeye hazırlık olunabileceğinin altı çizildi.

Ethereum %12 Düşüş Gösterdi

Bir başka kripto para birimi gözdesi olan Ethereum ise tıpkı Bitcoin gibi düşüş trendini kıramadı. Son 24 saatte %12 lik bir düşüşle devam eden Ethereum da uzmanlar tarafından dikkat edilmesi gereken yatırım aracı olarak gösterildi. Bitcoin düşüşüyle beraber kendini düşüş trendinde bulan Ethereum önümüzdeki saatlerde nasıl bir durum izleyecek merakla takip ediliyor.

ABD MERKEZ BANKASI (FED) TAKİP EDİLECEK

Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para piyasasının büyük yatırım araçlarını derinden etkileyen ve bir türlü yukarı yönlü yükselişe geçemeyen kripto para yatırımcılarının önümüzdeki günlerde yapılacak olan FED toplantısı yakından ilgilendiriyor.

ABD Merkez Bankasının açıklamalarıyla para politikasını sıkılaştıracağız cümlesinin de etkili olmasıyla hem borsanın etkilenmesi hem de kripto para birimlerinin ciddi anlamda etkilenmesine sebep olduğu görülmektedir denildi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıyla alınabilecek kararlar ve açıklamalarla piyasaların nasıl bir yön izleyeceğini hep beraber yakından takip edeceğiz.