XIAOMI vs IPHONE

XIAOMI vs IPHONE

xiaomi vs apple boj o druhe miesto 1

XIAOMI vs IPHONE

XIAOMI vs IPHONE Karşı Karşıya Geldi, XIAOMI bir kez daha Iphone a rakip oldu, XIAOMI 12 serisinden iddialı bir giriş

XIAOMI 12 SERİSİ vs IPHONE

XIAOMI IPHONE REKABATİ

Çin’in Huawei den boşalan koltuğunu kaparak akıllı telefon Pazar lideri konumuna gelen ve fırsatları iyi değerlendiren XIAOMI tüm Dünyada hızla büyümesine devam ediyor.

Ezeli rakiplerine oranla fiyatı ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken telefon üreticisi XIAOMI bu alanda rakipsizliğini her geçen gün korumaya devam ediyor.

Geliştirdiği teknolojilerle adından sıkça söz ettiren ve her bir donanımı için milyonlar harcayarak kullanıcılarına iyi cihazlar çıkartmayı hedefleyen ve yoğun çaba içerisinde olan akıllı telefon üreticisi şimdilerde herkesi 28 Aralık tarihine kilitlemiş durumda.

Yeni teknolojilerini ve telefon serilerini tanıtacağı 28 Aralık 2021 tarihinde yeni yıla en yeni cihazlarla girmeyi planlayan firma daha cihazlarını tanıtmadan rakiplerine olan üstünlüğünü kanıtlamaya devam ediyor.

 28 ARALIK 2021

Lansman tarihi yaklaştıkça merakları da bir o kadar arttıran XIAOMI, günden güne sızan ufak paylaşımlarla rakiplerine adeta gözdağı veriyor.

XIAOMI vs IPHONE

Son zamanlarda yaptığı zamlarla ve çıkarttığı telefonlarla kullanıcılarını bir hayli zor durumda bırakan Apple rakiplerinin kullandığı teknolojilere de ayak uydurmakta bir hayli zorlanır oldu.

Özellikle fiyatından dolayı başka markalara yönelmeyi tercih eden Apple kullanıcıları bu alanda fırsatı en iyi değerlendiren ve performans olarak çoğu markayı geride bırakan XIAOMI nin kitlesi arasında yer almak istiyor.

Daha Dayanıklı, Daha Güçlü, Daha Profesyonel

Yayınladığı bir görselle 12 serisi cihazları için ipucu vermeye devam eden akıllı telefon üreticisi XIAOMI ekran, kasa, gövde oranıyla Apple a bir gönderme yaptı.

Şirket tarafından yapılan kıyaslamada ekran olarak daha dar ve uzun bir ekran kullanarak tasarımı ince yapılmış iç ekranla rakibine olan üstünlüğü gösterilmiş görselde şimdiden ne kadar farklı olduğu kanıtlanmış oldu.

Daha Büyük Ekran, Daha Dar Gövde, Daha İnce Tasarım

Snapdragon 8 Gen 1

XIAOMI 12

XIAOMI 12 PRO

Tanıtılması beklenen 12 serisi cihazlarında en yeni ve üstün işlemciyi kullanacağını açıklayan Çinli firma Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini kullanacağını açıklamıştı. Bugüne kadar ki en geliştirilmiş işlemci olan 8 Gen 1 antutu ve benchmark testlerinde zirveyi bırakmıyor.

69.0 mm EKRAN

120 Hz EKRAN TAZELEME ORANI

50 megapiksel KAMERA

Bir diğer ekran üstünlüğü olarak 120 Hz ekran tazeleme oranını cihazlarına koyması beklenen XIAOMI bu konuda da Apple dan üstün olduğunu kullanıcılara kanıtlıyor.

Önümüzdeki günlerde büyük bekleyişin son bulmasıyla hangi teknolojileri bize sunacağının netleşmesiyle kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalacağına kesin gözüyle bakılan ve rakiplerinin yeni cihazlarından önce piyasaya çıkarak büyük bir atak yapacak olan XIAOMI beklendiği gibi fiyat odaklı bir yaklaşıma devam ederse hızlı bir şekilde beklentilerin üzerinde satış rakamlarını yakalayacaktır.