XIAOMI TELEFONLARDA SES YÜKSELTME NASIL YAPILIR?

maxresdefault 1

XIAOMI TELEFONLARDA SES YÜKSELTME

XIAOMI Telefonlarda Cihaz Sesini Yükseltme Nasıl Yapılır? XIAOMI Telefonlarda Kulaklık Sesini Yükseltme Nasıl Yapılır? XIAOMI Telefonların Bilinmeyen Ayarları Nedir? XIAOMI Telefonlarda ENGINEER MODE Nedir?

XIAOMI telefonlarda ses yükseltme nasıl yapılır? Cihaz ve kulaklık sesi engineer mode üzerinden nasıl değiştirilir? Nedir Engineer Mode?

Müzik dinlerken, film izlerken veya herhangi bir videoyu kalabalık bir ortamda dinlemeye çalışırken eğer telefonunuzun sesinin az geldiğini düşünüyorsanız ve keşke biraz daha sesi yüksek olsaydı diyorsanız tam size göre yapabileceğiniz basit bir yöntemden bahsetmek istiyorum.

Bu yöntem sayesinde telefonunuzun az çıkan sesini yükseltebilir, kulaklıkla müzik dinlerken az gelen sesi daha yüksek dinleyebilir ve kalabalık içinde dilediğiniz ses yüksekliğine rahatça ulaşabilirsiniz.

ENGINEER MODE

Engineer Mode telefonların yönetici modu yani yazılım geliştirici modu demektir. Bu mode bir akıllı telefon geliştirilirken mühendisler tarafından kullanılan ve cihazın bütün donanımına, ayarlarına ve yazılımına doğrudan müdahale edilen mode olarak bilinir.

Geliştiriciler bu modlar sayesinde telefonlarında istedikleri değişikleri kendilerine göre optimize edebilir ve değiştirebilirler.

Eğer XIAOMI telefonunuz varsa ve sizde bir geliştirici gibi telefonunuzun ayarlarında istediğiniz gibi değişiklik yapmak istiyorsanız, bu modu aktif olarak kullanabilirsiniz.

ENGINEER MODE NASIL AÇILIR?

İlk olarak engineer modu aktif etmek için cihazımızın geliştirici özelliklerini açmamız gerekiyor.

Bu aşamada artık sizde bir geliştirici olarak telefonunuzda istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz.

*#*#3646633#*#*

XIAOMI Telefonlarda Bu Rakamlar Neyi İfade Ediyor?

Bu rakamlar sizler telefonunuzda geliştirici modu aktif ettikten sonra tüm yazılıma ve ayarlara erişim sağlayacağınız özel kodu ifade etmektedir. Bu aşamadan sonra tüm ayarlamalarımızı ve telefonumuzdaki değişikleri bu kodu kullanarak yapacağız.

Kulaklık için;

Hoparlör için;

En son aşamada her iki ayarlama sonrasında da telefonunuzu 1 defa kapatıp yeniden başlatmayı unutmayın.

Artık ses ayarlarınızı kendinize göre optimize etmiş bulunmaktasınız. Eskisinden daha yüksek seslere bu sayede ulaşmış oldunuz.