XIAOMI Telefonlarda Şarj Animasyonu Değiştirme ve Gizli Temalar Nasıl Açılır?

XIAOMI Telefonlarda Şarj Animasyonu Değiştirme ve Gizli Temalar Nasıl Açılır?

sddefault

XIAOMI Telefonlarda Şarj Animasyonu Değiştirme ve Gizli Temalar Nasıl Açılır?

XIAOMI ücretli temalar nasıl kullanılır? Hangi bölgede tema değişikliği yapılabilir? Ek özellikler nasıl aktif edilir?

Yeni bir akıllı telefon sahibi olduğumuz zaman birçok kişi gibi telefonumuzu çeşitli animasyonlarla, temalarla ve duvar kâğıtlarıyla kişiselleştirmek isteriz.

Yaptığımız değişiklikler günümüzün neredeyse epey bir zamanını geçirdiğimiz telefonlarımız için önemlidir.

Farklı Görünmek

Anlamlı bir duvar kâğıdı, farklı animasyonlar, renkli ikonlar bize telefonumuzu her defasında yenilemiş hissiyatı yaşatmıştır.

Bu yüzden birçok akıllı telefon üreticisi ürettikleri cihazların yazılımlarının içine TEMA ve ANİMASYON için bölümler eklemektedir. Tema ve Animasyon bölümleri sayesinde ücretli/ücretsiz birçok içeriğe kolay bir şekilde ulaşarak tek bir tıkla telefonlarımızı kişiselleştirebiliriz.

Peki, XIAOMI Telefonlarda Şarj Animasyonu Değiştirme ve Gizli Temalar Nasıl Açılır?

İlk olarak her zaman olduğu gibi telefonumuzdan Geliştirici Modu aktif ederek işlemlere başlıyoruz.

Bu işlemlerin ardından artık Geliştirici modu kullanarak devam edebiliriz.

Bölge; Hindistan

Telefonumuzu normal olarak kurulum aşamasından sonra kullanmaya başladığımızda bölge Türkiye görünecektir. Bu aşamada kullanmaya devam edersek TEMA bölümüne girdiğimizde ücretli içerikler daha fazla görünecektir ve aradığımız farklı içerikleri bulamayabiliriz.

Artık istediğimiz temayı telefonumuza yükleyerek kullanabiliriz.

Her tema değişikliğiyle beraber pencere animasyonları, kilit ekranı, ikon gibi birçok ayar değişecek ve farklı gelecektir. Arka arkaya istediğiniz kadar tema seçmekte özgürsünüz.

Şarj Animasyonu Nasıl Değiştirilir?

Kendinize yeni bir tema buldunuz ve biraz daha ileriye giderek şarj animasyonu gibi daha farklı özellikleri de zevkinize göre değiştirmek isterseniz bunu da sizler için nasıl yapacağınızı açıklayalım.

Dikkat etmeniz gereken bir nokta, eğer telefonunuza charge animasyonu indirmek isterseniz temanızı seçtikten sonra indir demeden önce sadece KİLİT ekranını işaretlemeniz gerekmektedir. Başka bir seçenek işaretlerseniz hata alabilirsiniz.

Bölge olarak da Hindistan olarak kullanmaya devam ediyoruz. Ücretsiz ve daha fazla animasyon efektini bu bölgeden kolaylıkla edinebilirsiniz.

Oyun Oynayanlar İçin Dikkat Edilmesi Gereken Nokta;

Bölgenizi seçtiniz ve dilediğiniz temayı telefonunuza kurdunuz başarıyla yapmanız gerekenleri tamamladınız. O halde işiniz bittiği andan itibaren telefonunuzun bölge seçimini tekrardan TÜRKİYE olarak ayarlamayı unutmayın. Oyunların birçoğunda bölge seçiminden dolayı hata almak bu şekilde kaçınılmaz oluyor. Özellikle PUBG Mobile tarzı oyunlarda HİLE olarak bile sistem sizi yakalayabilir.

Sizlerde farklı görüş ve yorumlarda bulunmak isterseniz aşağıdan bizlere ulaşabilir, yazabilir ve bilgiyi paylaşarak çoğaltabilirsiniz.