XIAOMI Telefonlarda Hoparlör Temizleme Aktif Etme Nasıl Yapılır?

XIAOMI Telefonlarda Hoparlör Temizleme Aktif Etme Nasıl Yapılır?

XIAOMI Telefonlarda Hoparlör Temizleme Aktif Etme Nasıl Yapılır? 

Xiaomi telefonlarda hoparlör temizleme aktif etme nasıl yapılır? Tıkanan telefon hoparlörünü basitçe nasıl temizleyebiliriz? Xiaomi telefonlarda gizli özellikler neler?

Xiaomi telefonlarda hoparlör temizleme aktif etme nasıl yapılır? Xiaomi telefonların bilinmeyen özellikleri neler? Akıllı bir telefondan çok daha fazlası olan Xiaomi cihazlarının gizli özelliklerini aktif etmek için neler yapmak gerekir?

Tıkanan ve Tozlanan Hoparlörler Nasıl Düzeltilir Temizlenir?

Telefonlarda sıkça karşılaşılan ve çoğu zaman basit yöntemlerle düzeltilebilme imkanı olan sorun ve sorunlar servislerde yaptırılarak hatırı sayılır paralar ödenir. Hatta kullanıcıların birçoğu sorunun neyden kaynaklandığını bile çoğu zaman bilmez.

Zamanla kullanıma bağlı olarak akıllı telefonlarımız her ne kadar özen gösterirsek gösterelim çevre koşulları veya anlık durumlardan kaynaklı olarak deformelere uğrayabilir, bakım isteyebilir.

Gelişen yazılımlar ve teknolojiyle akıllı telefon üreticileri cihazların kendi içerisindeki bakımı üstlenseler de dış etkenlere bağlı bakımı üstlenmezler.

Xiaomi tam da burada devreye girerek harika bir yazılımla bütünleşerek bizlerin sıklıkla karşılaşabileceği bir durumu şimdiden çözmüş görünüyor.

Xiaomi telefonlarda hoparlör temizleme aktif etme nasıl yapılır? Neler gerekli hep birlikte bir bakalım.

Üfleyerek, yapışkan kullanarak, kulak çöpleri gibi yöntemlerle tıkanan veya tozlanan hoparlörlerini temizlemeye çoğu zaman başvuran kullanıcılar olarak artık bunlara veda etme zamanı geldi de geçti bile diyebiliriz.

ACTİVE LAUNCHER

Active Launcher nedir?

Active Launcher Nasıl Çalışır?

Active Launcher Telefonuma Zarar verir mi?

Xiaomi telefonlarda hoparlör temizleme aktif etme nasıl yapılır? Sorusunun cevabı olan Active Launcher, Xiaomi telefonlarla tam uyum içerisinde çalışan ve güvenilir bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde tıkanan veya tozlanan hoparlörlerimizi düzenli olarak elden geçirip kolayca temizleyebiliyoruz.

Nasıl Çalışır?

Xiaomi akıllı telefonlarında tam uyum olarak çalışan Active Launcher programını Google Play Store üzerinden kullanmak istediğimiz telefonumuza yüklüyoruz. Bu sayede temizlemeye başlayabiliriz.

Burada karşımızı çıkan penceredeki ibarelere dikkat etmenizde fayda var.

Ses çaldıktan sonra elinizi hoparlörün olduğu yere koyarsanız bir hava geldiğini göreceksiniz. Bu hava sayesinde hoparlörünüzde ciddi bir açılma ve varsa tıkanıklıkların ortadan kalktığını gözlemleyebilirsiniz.

Servise göndermeden küçük bir program sayesinde hem para ödemekten hem de sizi rahatsız eden cızırtılardan, tıkanıklıklardan rahatlıkla kurtulabiliyor olmak Xiaomi tarafından desteklenen en iyi özelliklerden bir tanesidir.

Xiaomi akıllı telefon kullanıcısıysanız bu tarz daha bir sürü özelliğin olduğunu bilmeniz gerekir. Gizli özelliklerle dolu Xiaomi akıllı telefonlarını her gün yeni bir telefon gibi kurcalamakta fayda var.

Sizlerde düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmak isterseniz yorum kısmında bizlerle etkileşim haline geçebilir ve bilgiyi paylaşarak çoğaltabilirsiniz.