Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma %100 Çözüm

Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma 0 Çözüm

logo 1162901 640

Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma %100 Çözüm

Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma %100 Çözüm, Xiaomi telefonlarda gmail hesabı nasıl kurtarılır? Unutulan Gmail hesapları ne olur? Xiaomi Gmail hesabı çözümü

Yeni bir akıllı telefon alana kadar çoğu zaman mail hesabımızın şifresini unuttuğumuzun farkına bile varmayabiliriz.

Otomatik olarak giriş yapmasına alışık olduğumuz mail hesaplarımız, banka hesaplarımız, bulut hesaplarımız onlara ihtiyacımız olana kadar karşımıza çıkmazlar. Tam ihtiyacımız olduğu anda ise büyük bir soruna yol açabilirler.

Yedeklerimiz, maillerimiz, tüm hesap kayıtlarımız eğer mail hesaplarımıza entegre olarak çalışıyorsa, bir gün yeni telefona aktarmak istediğimizde hepsiyle vedalaşmamız gerekebilir.

Şifre

Güvenlik sorusu

Cep telefonu bağlantısı

Tek kullanımlık kod

Destek hattı

Aslında hesabımızı kurtarmamız için pek çok yol vardır ve bunların hepsine başvurabiliriz ama farkına varacaksınız ki aslında hiç biri işe yaramayacaktır. Deneyenlerin bir çoğu ya tek kullanımlık kod gelmedi şikayetinde bulunuyor, ya da güvenlik sorumu hatırlamıyorum diye yakınıyor.

Gmail Hesabımızı Nasıl Kurtarabiliriz?

Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma %100 Çözüm

Sizlere denemenizde fayda sağlayacak ve birçok kişi tarafından denendiğinde başarıyla sonuçlanan bir yoldan bahsetmek istiyorum.

Bu yol sayesinde hesabınız size son bir defa daha şans verecektir ve tüm bilgilerinizi önünüze serecektir.

Yeni Bir Telefon

Öncelikle belirtmek isterim ki bu yöntem için yeni bir cep telefonuna ihtiyacınız olacaktır. Yeni bir cep telefonu aldınız ve Gmail hesabınızı hatırlamıyorsunuz ve kurtarmak istiyorsunuz diye düşünebilirsiniz.

Hesabınızın ya da mail adresinizin eski telefonda kurulu olduğuna dikkat edin

Tüm bu şartları sağladıktan sonra artık mail adresimizi kurtarmaya başlayabiliriz.

İlk olarak yeni telefonumuzu bütün ayarlarıyla beraber kurulumunu yaparak tamamlıyoruz. Eski telefonlarımızdan aktarmamız gereken tüm dosyaları aktarıyoruz. Aktarırken dikkat etmeniz gereken nokta, asla Gmail hesabınızla beraber aktarma yapmayınız. Olası bir başarısız mail hesabı kurtarma yaşarsanız çıkış yapamayacağınız için yeni aldığınız telefonunuzda eski mail adresinizle beraber çalışmaya devam edecektir. Google hesabı seçeneğini devre dışı bırakarak tüm verilerinizi aktarabilirsiniz.

Xiaomi Telefonlarda Gmail Hesabı Kurtarma %100 Çözüm bu şekilde adımları takip ederek denerseniz tüm sorununuzu çözecektir.