Xiaomi Telefon Fiyatları Neden Ucuz?

Xiaomi Telefon Fiyatları Neden Ucuz?

912838bd710f47ab94de25d8428dd852

Xiaomi Telefon Fiyatları Neden Ucuz?

Xiaomi telefon fiyatları neden ucuz? Xiaomi rakiplerine oranla fiyat konusunda başarısı nedir? Apple, Samsung ve Xiaomi teknoloji kıyaslamaları

Xiaomi Telefon Fiyatları Neden Ucuz? Bilinenin aksine ucuzsa bir şeyleri eksiktir mantığını kıran ve son kullanıcıya hem ucuz hem de yüksek performanslı ürünler sunmasıyla bilinen Çin pazarının yeni devi Xiaomi bu yönüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Huawei telefonlarının ABD ambargosu karşısında dayanamayıp piyasada değer kaybetmesiyle boşalan koltuğu fazlasıyla hak ettiğini gösterip dolduran Xiaomi bu konuda uzun süre Pazar lideri olarak kalacağını şimdiden gösterdi.

Samsung, Apple ve diğer büyük markalara karşı ciddi bir rekabet içerisinde boy gösteren Xiaomi hem ucuz hem performans açısından hiçbir geri kalır yanı olmadığını defalarca kez kanıtladı.

Her ne kadar ciro Pazar payında bir iddiası olmasa da adet bazında Dünya genelinde iyi bir konumda olan akıllı telefon üreticisi maliyetleri daha aşağıya çekerek her kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Xiaomi Telefon Fiyatları Neden Ucuz?

Maliyeti Ucuz Akıllı Telefon

Nasıl Ucuz Telefon Üretilir?

Performansı Nasıl Etkiler?

Diğer markalara oranla bunu nasıl başarıyor?

Birçok markanın aksine reklam giderlerine para harcamayı gereksiz gören akıllı telefon üreticisi Xiaomi bunun yerine sosyal medyada daha çok var olmayı planlıyor. Tv, Bilboard, Reklam giderlerini neredeyse yok denecek kadar az kullanan Xiaomi bunu maliyet olarak gördüğünden telefonlarının üzerine ek olarak yansıtmaktan kaçınıyor.

Dünya devlerinin üzerine çalıştığı bir sensör, ekran, pil için milyonlarca dolar harcamasıyla ortaya çıkan akıllı telefonlara ciddi miktarda paralar istemesiyle kullanıcıların bu markalara en iyi cevabı alternatif fiyat, performans ürünleri pazarlayarak ortaya koyan Xiaomi bu konuda parça üreticileriyle sıkı pazarlıklar içerisine giriyor.

Xiaomi telefon fiyatları neden ucuz? dediklerinde gereksiz her fiyattan ve parçadan kaçındıklarını ama gelişen her teknolojiyi yakından takip ederek rakipleriyle aralarına fark koymadan uyguladıklarını dile getiren akıllı telefon üreticisi kullanıcılarından da bu konuda tam not alıyor.

Hem Ucuz Hem Performanslı

Dünyanın en hızlı parmak izi okuma sensörü ünvanına sahip olan akıllı telefon üreticisi Xiaomi, İlk çerçevesiz sonsuz ekran teknolojisinin de mucitlerindir.

Sonsuz Ekran

Parmak İzi Sensörü

İlk dönemlerde piyasaya çıktığında garanti ve ithalatlarından dolayı tedirgin olarak yanaşılan Xiaomi bu konuda da hızlı adımlar atarak yerel Türkiye garantisini de kullanıcılarına sunuyor.

Hızlı servis ağı, uzman destek ve yetkili servisleriyle ciddi bir pazara yayılan Xiaomi hızlı dönütler alarak kullanıcılarını mağdur etmiyor.

Şimdilerde yeni cihazlarını tanıtmanın heyecanı içerisinde olan Xiaomi, önümüzdeki günlerde 12 serisi cihazlarını piyasaya sürecek olup bunlarla birlikte MIUI 13 güncellemesini de kullanıcılarına dağıtmaya başlayacak.

Fiyat olarak şimdiye kadar olduğu gibi yine çok uygun olacağını göz önünde bulundurursak akıllı telefon pazarına yeniden bir hareketlilik katacağı aşikar.

Ne kadar az maliyetlerle üretir ve AR-GE çalışmasını iyi yaparsanız o kadar fazla piyasada var olur ve daha fazla insana ulaşır markanızı büyütürsünüz mantığıyla hareket eden Xiaomi bu konuda her markanın örnek alması gereken vizyona da öncülük ediyor.