Xiaomi Netflix Bu Uygulama Cihazınız ile Uyumlu Değil %100 Kesin Çözüm

Xiaomi Netflix Bu Uygulama Cihazınız ile Uyumlu Değil 0 Kesin Çözüm

maxresdefault 4

Xiaomi Netflix Bu Uygulama Cihazınız ile Uyumlu Değil %100 Kesin Çözüm

Xiaomi Telefonlarda Netflix Yükleme Sorunu Nasıl Çözülür? Cihazınız ile uyumlu değil hatası nedir? Xiaomi telefonlarda Netflix yüklenemez mi?

Xiaomi akıllı telefonlarında son zamanlarda sıkça karşılaşılan bir hata olan Netflix bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası pek çok kullanıcıyı zor durumda bırakmıştır.

Kullanıcılar telefonlarına Netflix uygulamasını yüklemeye çalıştıklarında karşılaştıkları Netflix bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası çözümü için cihazlarında farklı yöntemler denemeye başlıyor ve çoğu kullanıcı çareyi telefonlarını sıfırlamada ya da servise göndermeyle çözebileceğini bile düşünüyor.

Xiaomi Netflix Bu Uygulama Cihazınız ile Uyumlu Değil

Zaman içerisinde akıllı telefonlara gelen çeşitli güncellemeler bir dize sorunu da beraberinde getirdiği olmuştur. Test aşamasında olan birçok yazılım telefonlara dağıtıldıktan sonra kullanıcılarından gelen geri bildirimlere göre toparlanır ve eksikleri giderilir.

MIUI, Android fark etmeksizin dağıtılan güncellemelerle yaşanılan sorunları çözmekte kimi zaman kolay olmamıştır. Yeni bir güncellemeyle belirsiz süre sorunun ortadan kalkmasını beklemek bile kaçınılmazdır.

NETFLİX

Netflix tarafından yapılan açıklamada Android, MIUI tabanlı cihazlar için Google Play Store içerisindeki programlarının tam uyumlu çalıştığı ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıkları bildirildi. Sorunun o anki Güncel Android, MIUI sürümüyle ilgili olabildiğini düşünen Netflix konunun daha detayına inmek gerekli diyerek konuyu doğrudana Xiaomi tarafına devretti.

Xiaomi Netflix Bu Uygulama Cihazınız ile Uyumlu Değil Çözümü

Basit olarak ele almak gerekirse yazılımların tüm Avrupa ve Dünya ülkelerine farklı zamanlarda farklı içeriklerle sunulduğunu unutmamak gerekiyor. Türkiye versiyonuna dağıtılan güncel yazılımla, herhangi bir Avrupa ülkesine dağıtılan içeriğin aynı olmadığı bir gerçek. O ülkenin anlaşmaları, içerikleri her zaman farklı olmuştur. Türkiye versiyonunda paralı olan bir içerik bile farklı bir bölgenin içeriğinde ücretsiz olarak sunulduğu fazlasıyla karşılaştığımız durumlardandır.

Örnek vermek gerekirse, eğer bir şarj animasyonu bile değiştirmek isterseniz telefonunuzda, bunu Türkiye versiyonlarında yapamadığınızı ama telefonunuzun bölgesini değiştirerek farklı bir bölgeyi seçtiğinizde birçok içeriğe ulaştığınızı hatırlatmak gerek.

Peki Netflix için aynı şey geçerli mi?

Çeşitli denemelerle, farklı yöntemlerle ele alınan Netflix bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası en basit nasıl çözüme kavuşur ondan bahsedelim. Bu yöntem sayesinde artık o çok istediğiniz Netflix dizilerine ve filmlerine eskisi gibi dilediğiniz şekilde ulaşabileceksiniz.

Bu şekilde sorunun ortadan kalktığını ve rahatlıkla Hindistan olarak kaydettiğiniz bölge seçeneğiniz sayesinde dilediğiniz gibi uygulamanızı yüklediğinizi göreceksiniz.

Dilerseniz sonrasında tekrardan bölge ayarınızı Türkiye olarak değiştirip kullanabilirsiniz. Bir sorun yaratmayacaktır size.