XIAOMI MIUI 13 ÇIKIŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ

XIAOMI MIUI 13 ÇIKIŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ

ssss

XIAOMI MIUI 13 ÇIKIŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ

XIAOMI MIUI 13 çıkış tarihi kesinleşti mi? XIAOMI MIUI 13 çıkış tarihi neden öne alındı? Hangi yeni modellerle beraber MIUI 13 güncellemesini test edeceğiz?

XIAOMI MIUI 13 çıkış tarihini yeni yıl gelmeden öncelikli modellerle kullanıcılara yayınlayacağını açıklamasıyla dikkatleri üzerine iyice çekti ve bu tarihin yaklaşmasıyla marka tutkunlarını heyecanlı bir bekleyiş sardı.

En çok merak edilen konu haline gelen güncelleme yeni özellikleriyle de adından epey söz ettireceğe benziyor.

Google tarafından Android 12 güncellemesinin yayınlanmasının üzerinden neredeyse 2 ay geçmesine rağmen henüz MIUI 13 güncellemesine kavuşamayan XIAOMI kullanıcıları bu durumun bir an evvel son bulmasını istiyor.

MIUI 13

Henüz kesin olmayan ve yayınlanması beklenen daha birçok özellikle telefonlara yeni bir görünüm ve hava katacak olan MIUI 13 güncellemesi Android 12 güncellemesini geride bırakmayı hedefliyor.

12.12.2021

Daha önce 16 Aralık 2021 olarak belirlenen lansman ve MIUI 13 güncelleme takvimi şirket tarafından alınan son bir kararla resmiyet kazanarak 12.12.2021 tarihinde yapılması kesinleşti.

12 serisi cihazlarını da aynı tarihte çıkartmayı planlayan XIAOMI tarihsel anlamdan dolayı 12.12.2021 tarihinde kullanıcıların meraklarına son vermeyi planlıyor.

Andorid 12 güncellemesinden sonra daha fazla beklemek istemeyen ve aradaki süreyi uzatmadan kullanıcılarına MIUI 13 güncellemesini sunmak isteyen akıllı telefon üreticisi günleri geriye saymaya başladı.

XIAOMI 12 & 12X Modelleri

Yeni telefonlarını da 12.12.2021 tarihinde sergileyecek olan XIAOMI yeni modellerinin de kutudan MIUI 13 güncellemesiyle beraber çıkacağı açıklamasında bulundu. Daha önceden 11 serisi telefonlarının MIUI 12 yüklü olarak sergileyen ve satışa sunan XIAOMI bu konuda listeye 2 yeni model daha eklemiş bulundu.

MIUI 13 Güncellemesini Alacak Telefonlar

MIUI 13 Güncellemesini Daha Sonra Alacak Telefonlar

Yukarıdaki listede olan bir akıllı telefon modeliniz varsa sizlerde MIUI 13 güncellemesini kısa sürede alacak şanslı kişilerden olacaksınız.

Listede telefonunuz yoksa bu durumun her an değişebileceğini ve farklılık gösterebileceğini unutmayın. Şirketler belirli dönemlerde listelerde değişiklik yaparak güncelleme gönderilecek telefonların modellerinde güncellemeye gidebilir.