XIAOMI Google Durduruldu Hatası

XIAOMI Google Durduruldu Hatası

0x0 google surekli olarak duruyor hatasi cozumu nedir android samsung xiaomi telefonlarda google durduruldu hatasi 1624343077556

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI

XIAOMI Google durduruldu hatası nedir? XIAOMI Google durduruldu hatası nasıl giderilir? Google hata raporu neden oluşur? XIAOMI Google durduruldu hataları her telefonda olur mu?

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI

XIAOMI Google durduruldu hatası neden olur? En çok merak edilen ve çözümü araştırılan sorunlar arasında şimdiden yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Google tarafından yayınlanan bir güncellemeyle Google Play Store başta olmak üzere birçok program hata raporuyla karşılaşmıştı ve bu hatalar kullanıcılar tarafından can sıkıcı bir hal almaya başlamıştı.

Çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalan ve bir türlü giderilemeyen hatalar nedeniyle neredeyse telefonlarımız kullanılamaz bir hal almıştı. Uygulamalardan bir den atma, kapanma, açılmama ve sürekli donma sorunlarıyla karşılaştığımız hatalar nedeniyle işler yeni bir telefon edinmeye kadar uzanmıştı.

XIAOMI Google durduruldu hatası nedeniyle yaptığımız bir araştırmayla telefonlarımızı sıfırlamamıza rağmen sorunun düzelmediğini gözlemledik ve kısa bir araştırma yaparak birkaç sonuç elde ettik.

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI ÇÖZÜMÜ;

Mi Hatası Çözümü

Bunun için öncelikle telefonunuzu bir internete bağlı olduğundan emin olunuz.

Bu şekilde sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Android System WebView

Telefonumuzun en önemli çalışma mantıklarından biri olan ve yazılımın temel taşlarından olan Android System WebView i güncel tutmamız ve ona gelecek olan bir güncellemeyi düzgün almamız çok önemli. Ters bir işlem yapıldığı zaman tüm sistemi etkileyerek sorun düzeltilene kadar karşınıza hata raporu olarak çıkmaya devam edecektir.

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI çözümü için Android system webview i güncelledikten sonra hata raporları karşınıza çıkmayacaktır. Çoğu kişi telefonu sıfırlayarak sorunlardan kurtulmak ister ama şunu unutmamak gerekir, eğer bir yazılım telefonunuza yanlış bir şekilde yüklendiyse siz ne yaparsanız yapın cihazı sıfırladıktan sonra yine aynı mantık üzerinden çalışmaya devam edecektir. Bu yüzden sorunun kaynağını çözmek önem arz ediyor.

Zaman zaman şirketlerin yayınlamış olduğu büyük veya küçük güncellemelerin tamamında bu tarz hatalar karşımıza çıkabiliyor ve geri dönüşlere göre hemen aksiyon alıp sorunu çözüyorlar ama sürekli olarak elimizden düşürmediğimiz ve hayatımızda önemli bir yeri olan telefonlarımız için bu süreyi beklemek pekte kolay olmuyor.

XIAOMI GOOGLE DURDURULDU HATASI

GOOGLE PLAY STORE DURDURULDU

Sizde bu tarz hatalar almaya devam ediyorsanız ve yazımızın içeriği sorununuzu çözmeye size faydalı geldiyse yorum yaparak destek olmayı unutmayın. Bilgi paylaştıkça çoğalır.