XIAOMI de Deprem!

XIAOMI de Deprem!

XIAOMI de Deprem!

XIOAMI de deprem etkisi nedir? XIAOMI neyin üzerinde çalışıyor? Çin devi yeni bir şeyler deniyor

XIAOMI de deprem etkisi yaratacak yeni bir teknoloji geliyor

Çin’in akıllı telefon pazarı lideri ve tüm Dünyada son zamanların en iyi çıkışını yakalayan teknoloji devi şirketi şimdilerde farklı bir teknolojinin patentini açıklamak üzere.

Şirket tarafından yapılan son açıklamalara göre üzerinde çalıştıkları teknolojide mutlu sona az kaldığını ve tamamlanması halinde birçok hayata etki ederek büyük felaketlerin önüne geçmeyi planladıklarını söylediler.

XIAOMI de deprem etkisi olarak adlandırılan teknolojiyle önceden depremleri bilmek mümkün hale mi geliyor?

Depremi Tahmin Etmek

Şuan için üzerinde çalışılan deprem habercisi yazılımı Çin’in 4 eyaletinde test aşamasında tutan teknoloji devi 4.0 üzerindeki sismik sarsıntılar dahil tüm depremlerin önceden sinyalini birkaç dakika önceden almayı başardı.

MIUI 11 ile zaman zaman test edilen programın kararlı ve son sürümü MIUI 13 ile beraber tüm XIAOMI kullanıcılarıyla paylaşılacağı bildirildi.

Patent XIAOMI de!

Geliştirdikleri yazılımla büyük felaketlerinin önüne birkaç dakika da olsa geçmeyi planlayan akıllı telefon üreticisi XIAOMI patent aşamasının da sonuna geldi. Tüm haklarıyla programı almak isteyen ve sıfırdan var eden firma bu konuda büyük bir övgüyü hak ediyor.

4 Kent 34 Deprem

4 kentte programın test aşaması devam ederken 34 tane 4.0 üzerinde depremi 40 saniye önceden bildiren programla başarıyla ulaşan şirket bunu 1 dakikanın üzerine çıkartmayı planlıyor.

Şuana kadar sorunsuz bir şekilde yazılımın çalıştığını ve ciddi başarı gösterdiği kaydedilen program aynı zamanda Mi TV kullanıcılarına da ücretsiz olarak sunulacak.

Sadece XIAOMI cep telefonu kullananları değil tüm XIAOMI cihazlarıyla aynı oranda yazılımlarını paylaşan teknoloji devi bu konuda kararlılığını sürdürüyor.

%65 ETKİ

XIAOMI nin geliştirdiği deprem tespiti yazılımıyla hayatlarının her noktasında oluşabilecek doğal felaketlere karşı takipçilerini koruma iç güdüsüyle yaklaşan şirket %65 oranında bir etki sağlamak istiyor. Başarılı olması durumunda doğal felaketlerde yaşanan etkilerin %65 oranında azabileceğini söyleyen Çinli şirketin önümüzdeki günlerde ne kadar kararlı bir yazılımla doğruluk payı olduğunu hepimiz merakla göreceğiz.

MIUI 13

Yılsonuna az bir zaman kala çıkması merakla beklenen MIUI 13 yazılımı yeni telefonlarla beraber tanıtılacak.

MIUI 13 yazılımını alması beklenen telefonlar ise şöyle;