XIAOMI Çağrı Kaydetme Nasıl Yapılır?

XIAOMI Çağrı Kaydetme Nasıl Yapılır?

google telefon un cagri kaydetme ozelligi bazi xiaomi cihazlara eklendi 1599233935

XIAOMI Çağrı Kaydetme Nasıl Yapılır?

XIAOMI Çağrı Kaydetme Nasıl Yapılır? Karşı taraf anlamadan çağrı kaydetmek mümkün mü? Telefon görüşmeleri programsız nasıl kaydedilir?

XIAOMI Çağrı Kaydetme Programsız Nasıl Yapılır?

Özel bir görüşme yapacaksınız ve bu görüşmenin kaydını mı almak istiyorsunuz?

Kişisel verileri koruma kanuna göre karşı tarafa bildiri yapmadan herhangi bir çağrı kaydetmek ve bu çağrıdan kaydedilen verileri işlemek, yaymak veya paylaşmak suçtur.

Eskiden kullanılan birçok telefonda çağrı kaydetmek programlı veya programsız olarak yapılıyordu fakat son düzenlemelerden sonra hem çağrı kaydedici programlar hem de akıllı telefonların yazılımları bunu zaman içerisinde kaldırarak telefonların içerisine yüklememeye başladı.

Çağrı Kaydetmek Yasak Mı?

KVKK ( kişisel verileri koruma kanunu ) yasalarına göre telefon görüşmesi esnasında karşı tarafında izni olmadan ses kaydı almak yasaktır.

3.parti uygulamalarla yapılan birçok ses kayıt özelliği de bu yüzden yasal düzenlemelere takılarak kullanım dışı bırakılmıştır.

Hangi Telefonlarda Ses Kaydı Yapılabilir?

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi dahil bir çok akıllı telefon markası üreticisi telefonlarına ses kayıt özelliği koymamaktadır. İstisnai bir model olan Xiaomi telefonundan biri olan Pocophone F1 modeli ise kayıt alınabilen tek cihaz özelliğini taşımaktadır. Kullanıcıların ses kayıt özelliğinden dolayı sıklıkla kullandığı cihaz olan Pocophone F1 modeli bu konuda akıllı telefon pazarından kendine ayrı bir bulmaktadır.

Ses Kayıt Özelliği Nasıl Aktif Edilir?

Eğer bir Pocophone F1 model Xiaomi cihazınız varsa ve ses kayıt özelliğinden yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek aktif edebilir ve otomatik olarak rehberinizde kayıtlı olan veya olmayan kişilerin sizinle yaptığı telefon görüşmelerini kaydedebilirsiniz.

Artık telefonunuza gelen çağrıların otomatik kayıtlarını alabilirsiniz.

Kişi veya numara seçebilir miyiz ses kayıt için?

Başta olmak üzere kendimize göre ses kayıt özelliğini ayarlayabiliriz.

Bunun için arama kaydetme adımlarınız sırasıyla takip ettikten sonra;

Bu iki seçeneği kullanarak listelerimizi oluşturabiliriz. Sadece bilinmeyen numaralar derseniz rehberinizde kayıtlı olmayan herhangi biri aradığı zaman direk olarak ses kayıt özelliğini devreye alacaktır ve sizin için kaydedecektir.

Karşı Taraf Anlar Mı?

Evet anlar, eğer bir telefon görüşmesi yaparken ses kayıt özelliğini devreye alırsanız karşı tarafa belirli aralıklarla küçük kayıt sinyal sesleri gönderecektir. Bu ses karşı tarafa bir kayıt işlemi olduğunu bildiri amaçlı olarak yazılımdan otomatik olarak gönderilmektedir.

Diğer XIAOMI modellerinde ses kayıt özelliği yok mu?

Şuan için belirli modellerde kullanılan ses kayıt özelliği MIUI ara yüzüne sahip diğer cihazlara da belirli yazılım güncellemeleriyle sırasıyla gelecektir.