XIAOMI Ahize ve Ses Problemi Çözümü %100

XIAOMI Ahize ve Ses Problemi Çözümü 0

xiaomi logo 300x300 1

XIAOMI Ahize ve Ses Problemi Çözümü %100

XIAOMI ahize ve ses problemi çözümü %100 etkili yöntem nedir? XIAOMI ahize ve ses problemi nasıl çözülür? Kalıcı bir ses sorunu olabilir mi? Telefonumu servise mi göndermeliyim?

XIAOMI Ahize ve Ses Problemi Çözümü %100

Zamanla oksitlenen, nemden, tozdan dolayı azalan ses ve ahize problemleri hepimizin karşısına çıkmıştır. Karşı tarafın sesini almakta güçlük çekmek ve karşıya sesimizi daha temiz ve net bir şekilde aktarırken sıkıntılar çekebiliriz.

XIAOMI Ahize ve Ses Problemi Çözümü için sorunumuzun yazılım kaynaklı mı yoksa donanım kaynaklı mı olduğunu iyi analiz etmemiz lazım. Aksi takdirde kabarık bir servis faturası ve telefonumuzdan uzak bir 10 gün geçirmemiz içten bile değil.

SERVİSE GÖNDERMEDEN SORUNU ANALİZ ETMEK

Daha önce bir yazımızda sizlere telefonumuzdaki oksitlenme veya tıkanmalar için nasıl bir yol izleyeceğimizi ve ufak bir dokunuşla telefonumuzun ahizesinde biriken tozu nasıl dışarıya atarak kurtulacağımızdan bahsetmiştik.

Bu sefer sizlere akıllı telefonlarımızdaki kısık ses ve ahize problemlerinin nasıl çözüleceğini anlatacağım.

KISIK SES ve AHİZE PROBLEMLERİ

Telefonlarımıza gelen her bir güncelleme beraberinde hataları da getirebilir. Test aşamasında olan birçok yazılım kullanıcıların hata raporlarına göre şekillendirilir ve bu şekilde son halini kazanır. MIUI 11 güncellemesiyle beraber kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı hatalardan biri olan kısık ses ve ahize problemi de bunlardan bir tanesidir.

Eğer telefonunuzda darbeye, düşmeye bağlı bir değişkenlik söz konusu değilse büyük ihtimalle sorununuz küçük bir yazılım kaynaklıdır.

Kısık ses ve Ahize Problemi Nasıl Çözülür?

Bu şekilde sorununuzu ortadan kaldırdığınızı görebilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde durumun yazılım kaynaklı olmadığını düşünerek yetkili bir servisle iletişim sağlayabilirsiniz. Genel olarak yazılım kaynaklı olan ses ve ahize problemleri çok sık rastlanmakta olduğu için aynı işlemleri servislerinde yapacağını söyleyebiliriz.

Unutmayın kimse telefonunun bozuk veya çalışmayan bir yanı olsun istemez ama bu XIAOMI kullandığınız için sadece sizin başınıza geleceği anlamını da taşımamaktadır. Sizler için araştırdığımız ve defalarca cihazlarda denediğimiz deneyimlerden yola çıkarak ortaya koyduğumuz çözümler bu sayfada karşınıza çıkarak sizleri şanslı kılıyor.

Sorunu görebileceğiniz bazı ciharlar şu şekildedir;