XIAOMI 5.000 TL Altı Telefon Modelleri

XIAOMI 5.000 TL Altı Telefon Modelleri

Xiaomi 12 Ozellikleri ve Fiyatlari

XIAOMI 5.000 TL Altı Telefon Modelleri

XIAOMI 5.000 TL Altı Telefon Modelleri Neler? 10-12 Taksitle Hangi XIAOMI Modelleri Alınabilir? Fiyat/Performans Ürünleri Hangileri?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), cari açığı azaltmaya yönelik cep telefonlarında yenilenmiş ürün teşviki kapsamında fiyat limitlerinde ve taksit sınırlarında değişiklik yaptı.

Bu kapsamda taksit sayısı arttırılırken 5.000 TL bandındaki birçok cihaz da tekrardan kullanıcıların gözdesi haline geldi.

3 değil 10 taksit!

3.500 TL ye kadar olan cihazların 10 taksitle, 3.500 TL ve üzeri cihazların 3 taksitle sınırlandırılmasından sonra yeni düzenlemeye göre yapılan 5.000 TL ye kadar olan cihazların 10-12 taksitlerle kullanıcılara sunulacağı bu günlerde yeni modelleri gözümüze kestirdik.

XIAOMI Redmi Note10S

XIAOMI Redmi Note10

XIAOMI Redmi Note9Pro

XIAOMI Redmi Note8Pro

Fiyatları 3.500-5.00 arasında olan bu modeller şimdilerde en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Fiyat performans konusunda ilk çıktığı günden bu yana çizgisinden hiç çıkmayan ve yaptıkları açıklamalarla kullanıcıların kalbini sürekli olarak kazanmayı bilen Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi olarak görülen XIAOMI en uygun fiyatlarla hizmet sunmaya devam ediyor.

Rakiplerine oranla özellik olarak geride kalmayan ve teknoloji konusunda her geçen gün kendini geliştiren akıllı telefon üreticisi dolar kurunun ülkemizde gösterdiği ciddi dalgalanmalardan sonra bile yerini korumayı bildi.

XIAOMI Redmi Note10S

XIAOMI Redmi Note10

XIAOMI Redmi Note9Pro

XIAOMI Redmi Note8Pro

XIAOMI 5.000 TL Altı Telefon Modelleri

Yeni düzenlemelerle adından önümüzdeki günlerde çokça söz ettirecek olan XIAOMI modelleri Türkiye pazarında da önemli bir Pazar payına sahip olacak gibi görünüyor.

28 Aralıkta yapacak olduğu dev tanıtımla yeni modellerini piyasaya sürmeye hazırlanan ve 1 den fazla modelle kullanıcıların karşısına çıkacak olan akıllı telefon üreticisinin iyi bir fiyat politikası izlemesi durumunda kullanıcılar tarafından 2022 yılının en iyi telefon markası seçilebilir.