Xiaomi 2 Farklı Ekran Nasıl Yapılır?

Xiaomi 2 Farklı Ekran Nasıl Yapılır?

xiaomi secondspace

Xiaomi 2 Farklı Ekran Nasıl Yapılır?

İkincil Ekran

Xiaomi 2 farklı ekran nasıl yapılır? İkincil alan telefonlarda ne işe yarar? 2 ekranı aynı anda nasıl kullanabilirsiniz?

Xiaomi 2 farklı ekran nasıl yapılır? Akıllı telefonunuz var isteyenlere karşı telefonunuzu verirken içiniz rahat değil mi?

Telefonlarınızı verirken hiçbir uygulama ve bilgilerinize erişmesin mi istiyorsunuz? Xiaomi telefonlarının tam olarak bu iş için harika bir uygulaması var.

Xiaomi 2 farklı ekran nasıl yapılır?

İkincil Ekran

Birbirinden bağımsız iki ekran olarak çalışan ve uygulama, oyun, özel dosyalarınızın tamamını tek bir tuşla gizleyebildiğinizi düşünün.

Şifre, parmak izi koyarak güvenlik seviyesini üst düzeye çekerek size özel olan her şeyi rahatlıkla saklayabileceğiniz ve telefonlarınızı kullanmak isteyenlere gönül rahatlığıyla telefonunuzu kullanması için verebileceğiniz ikincil ekran sayesinde kafanız bir hayli rahat olacak.

Teknolojinin gelişmesiyle tüm vaktimizi neredeyse avuç içi kadar telefonlarımızla geçirdiğimiz bu dönemlerde hem iş hem de özel hayatımıza dair birçok bilgiyi yerine göre korumak ve saklamak isteyebiliriz.

Telefonumuzu unutabiliriz

Kullanılması için telefonumuzu verebiliriz

Özel bilgilerimizi saklamak isteyebiliriz

Birçok durum için işinize yarayacak olan ikincil ekran teknolojisi iki farklı telefonu size tek bir telefon olarak sunuyor. Kullanmak istediğiniz her şeyi birinci ekrana koyabilir ve daha gündelik zamanlarda kullandıklarınızı ikincil ekrana tek bir tuşla geçerek farklı bir telefon kullanıyormuş gibi geri kalan işleriniz için kullanabilirsiniz.

Hangi Telefonlar İkincil Ekran Kullanabilir?

Xiaomi tarafından yayınlanan güncellemelerle çok eski olmamak kaydıyla beraber MIUI 10 ve üzeri destekleyen yeni modellerin tamamında ikincil ekran teknolojisini kullanmak mümkün.

İkincil Ekran Nasıl Aktif Edilir?

Alan oluşturulduktan sonra telefonumuza gelen bildirimle artık şifre koyup koymama konusunda bizleri uyaran ekran çıkıyor. Burayı daha güvenli hale getirmek isterseniz şifre koyabilirsiniz.

Bu aşamadan sonra telefonumuzu bir kere kapatıp açtıktan sonra artık ikincil ekranı kullanmaya başlayabiliriz.

Ana ekranınızda DEĞİŞTİR diye bir seçenek göreceksiniz. Bu ekranlarınız arasında geçiş yapacağınız zaman kullanacağınız programdır. Program sayesinde tek bir tuşla ekranlar arasında geçişlerinizi güvenli ve sorunsuz bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken bir nokta ise koyduğunuz güvenlik şifresidir. Olası bir şifre unutma problemiyle karşı karşıya kalırsanız telefonunuzu sıfırlamak zorunda kalabileceğinizi unutmayın. Şifrenizi bir yere not etmenizde fayda var.

İkincil Ekran Kaldırma

İkincil ekran kullanmak istemiyorsanız ve kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Sizlerde bizlerle düşüncelerinizi paylaşmak isterseniz yorumlar kısmından bizlere ulaşabilir ve bilgiyi paylaşarak çoğaltabilirsiniz.