XIAOMI 12 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

XIAOMI 12 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

9ec1b49c 0381 42e4 a795 53e109ddc505

XIAOMI 12 Serisi Görüntüleri Sızdırıldı

XIAOMI 12 serisi poster görüntüleri sızdırıldı mı? 12 serisiyle XIAOMI kullanıcılarını neler bekliyor? MIUI 13 ile beraber 12 serisi tanıtılacak mı?

XIAOMI 12 serisi görüntüleri sızdırıldı mı? Son günlerin en çok merak edilen ve konuşulan konularından biri olan Lansman öncesi XIAOMI 12 serisinin poster görüntüleri nasıl sızdırıldı?

Tanıtımına sayılı günler kala XIAOMI kullanıcıları 12 serisinin görüntülerinin birazını şimdiden gördü.

Şirket tarafından bir açıklama yapılmazken gizliliğini halen koruyan XIAOMI 12 serisi sızdırılan görsellerle oldukça iddialı Premium görünümü kazanmış gibi duruyor.

Özellikleri sır gibi saklanan ve 2022 yılına damga vuracağı söylenen XIAOMI 12 serisi 28 Aralıkta tüm Dünyada aynı anda tanıtılacak.

Çin’in Huawei den boşalan tahtına geçerek tüm Dünyada en çok satan akıllı telefon modeli olmayı başaran XIAOMI yenilikçi yapısı ve fiyat performans ürünleriyle dillerden düşmüyor. Rakiplerine oranla uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle bütçe dostu telefonlar ve teknolojiler sunan şirket bu alanda rakipsizliğini uzun süreler koruyacak gibi görünüyor.

Rakiplerini teknolojide yakalayarak birer birer geride bırakan XIAOMI her yeni modelinde kendini daha da fazla geliştirmeye devam ediyor.

Sadece telefonla kalmayıp akıllı ev aletleri, scooter, robot teknolojilerinde de istediği başarıyı yakalayan şirket 7 den 70 e hitap ediyor.

Geliştirdiği ev robotları ve scooterlarla hem büyük kolaylık sağlayan hem de eğlenmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan ürünler ortaya koyarak iddiasını koruyan XIAOMI her ürün için ödülleri toplamaya da devam ediyor.

Dünya genelinde birçok başarı elde eden ve tasarım ödülleri kazanan şirket 10 dan fazla dalda aday olarak ödül alan tek firma oldu.

MIUI 13

En çok merak edilenlerin başında gelen MIUI 13 güncellemesi XIAOMI 12 serisiyle beraber gelecek mi sorusuna ise şirket tarafından halen net bir cevap verilmemesi gündem oldu.

Şirket CEO su yaptığı açıklamada gizliliği koruyan ifadeler kullanarak net cevaplar vermekten kaçındı.

MIUI 13 ile kullanıcılara yeni özellikler getiren XIAOMI bugüne kadar desteklediği ve yazılımı göndereceği cihazlarla ilgili çeşitli haberlere yer verdi.

Daha bir sürü yeni özellikle çıkacak olan MIUI 13 güncellemesi aşağıdaki telefon modellerinden bir tanesine sahipseniz sizlere de gelecek demektir.

Yukarıdaki listede olan bir akıllı telefon modeliniz varsa sizlerde MIUI 13 güncellemesini kısa sürede alacak şanslı kişilerden olacaksınız.

Eğer listede telefonunuz yoksa da endişe etmeyin, henüz netleşmeyen listelerde her an bir değişiklik olabilir.

Bekleyip hep birlikte 28 Aralık tarihinde göreceğiz.