XIAOMI 12 Serisi Fiyatları Belli Oldu

XIAOMI 12 Serisi Fiyatları Belli Oldu

Xiaomi 12 Pro Case Designs zeigen Kamera Design 3

XIAOMI 12 Serisi Fiyatları Belli Oldu

XIAOMI 12 Serisi Fiyatları Belli Oldu, XIAOMI Yeni Cihazları Ne zaman Satışa Sunulacak? 12 Serisi Cihazlarda Hangi Özellikler Kullanılacak?

XIAOMI 12 Serisi Fiyatları Belli Oldu

XIAOMI 12 serisi için fiyatlar belli olmaya başladı. Yeni cihazlarının çıkmasına sayılı günler kala hem özellikleri hem de fiyatları sızıntıdan öteye giderek gerçek verilere dayanmaya başlamasıyla kullanıcılarda meraklarını gidermeye başladı.

Fiyat performans olarak her zaman rakiplerinden birkaç adım önde olmayı başaran ve bu konuda istikrarını uzun senelerdir sürdüren akıllı telefon üreticisi XIAOMI hem Çin pazarında hem de Dünya pazarında kendine geniş bir Pazar yaratmış oldu.

Geliştirdiği akıllı ev teknolojileri, hobiler ve cep telefonlarıyla iyi bir başarı gösteren firma bu alanda akıllara gelen ilk teknoloji markası olmayı başardı.

Son dönemlerde rakiplerinin dalgalı döviz kurlarından dolayı fiyatlarında ciddi artışlara gitmesiyle farklı markalara yönlenen kullanıcılarını da bünyesine katmayı başaran XIAOMI hız kesmeden yeni modellerle de bu başarısını sürdürmek istiyor.

XIAOMI 12 SERİSİ

Tüm Dünyada heyecanla beklenen XIAOMI 12 serisi cihazlarının ve MIUI 13 ara yüzünün tanıtımı için saatler saymaya başlayan kullanıcılar şimdilerde yeni telefonların fiyatlarıyla merak içerisine girdi.

12 RAM

512 GB HAFIZA

Snapdragon 8 Gen 1 Yonga Seti

4 nm işlemci

Üst düzey teknolojilerle cihazlarını donatmayı başaran akıllı telefon üreticisi, kullanıcılarına da hem depolamada hem de ram de farklı cihazlar sunmayı planlıyor.

XIAOMI 12

XIAOMI 12 Pro

XIAOMI 12 X

Bugüne kadar görülmemişi yaparak cihazlarında ciddi donanım artışı yapan XIAOMI kullandığı özelliklerle eskisi kadar fiyat odaklı uygunluğunu koruyabilir mi herkes merak ediyor.

67 W ŞARJ

Avrupa’ya oranla farklı fiyat politikaları izlense de ülkemizde ne kadarlık bir fiyatla geleceği henüz belli olmayan XIAOMI cihazları için iki farklı alternatif fiyat bulunuyor.

690 EURO

550 EURO

12 RAM ve 512 GB lık XIAOMI 12 serisine sahip olmak isteyenler için 690 EURO tutarında bir fiyat belirleyen XIAOMI, 8 RAM 128 GB dahili belleğe sahip olan cihazlar içinse 550 EURO olarak fiyat belirlemesi yapmış gibi görünüyor.

Ülkemizdeki fiyatlandırması için herhangi bir çalışma henüz belli olmayan cihazlar için Avrupa fiyatlarının rakiplerine göre çok uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Bu fiyatlarla Türkiye pazarında da yine rakiplerinin çok aşağısında bir fiyat bandıyla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan akıllı telefon üreticisi 2022 yılı ilk çeyreğinde ciddi bir Pazar payı artışı yaşayabilir.

Artık Mi YOK!

Bir süredir üzerinde çalıştıkları ve son dönemlerde radikal kararlar alarak yoluna devam eden XIAOMI artık eklentisini hayatından tamamen çıkarttı.

Önceki serilerinde ve uzun bir süredir çıkarttığı devam serilerinde Mi takısını kullanan ve bu yolda ilerleyen XIAOMI artık cihazlarında direk olarak kendi ismini kullanma kararı aldı. Yeni çıkartacağı cihazlarla beraberde bu kararının arkasında olduğunu gösteren XIAOMI artıktakısını kullanmayacak.

XIAOMI 12!