Redmi K50 Gaming Edition

Redmi K50 Gaming Edition

redmi k50 1

Redmi K50 Gaming Edition

Redmi K50 Gaming Edition Türkiye’ye gelecek mi? Oyun severleri Redmi K50 modeliyle neler bekliyor? Gaming Edition cihazların artıları neler?

Redmi K50 Gaming Edition

Güç

Performans

Kasa

Fps

Gelişen teknolojiyle beraber piyasalarda hemen her cihazın yüksek ram kapasiteleriyle ve ekran teknolojileriyle bulmak kolaylaştı. Fakat bazı telefonlar vardır ki özellikle daha yüksek performans ve fps değerleri isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanır.

Redmi K50 Gaming Edition tam olarak da bu iş için özel olarak tasarlanmış ve oyuncuların vazgeçilmezi olacak donanımlara sahip bir cihaz olarak geliştirilmiştir.

Oyunlarda bir anlık donma, Fps kaybı çok can sıkıcı olabilir. Hatta o telefonu gözden bile çıkarmak isteyecek kadar sinirlerinizi bozabilir. Oyunun en heyecanlı yerinde oyundan düşmek veya donmalarla takılmalarla kaybetmek istemezsiniz.

Redmi Serisi

Çin’in Huawei den boşalan koltuğunu en güçlü şekilde doldurarak Tüm dünyada teknoloji devi konumuna gelen ve yüksek Pazar değerine sahip şirketi olan XIAOMI den ayrılarak kendisine yeni bir yol çizen Redmi güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Oyuncu odaklı telefonlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkan ve daha önceki K40 serisi cihazlarıyla da iyi bir satış rakamına ulaşan şirket şimdilerde Redmi K50 Gaming Edition serisi cihazlarıyla gündemde.

Şubat 2022

Şubat 2022 de tanıtılması beklenen cihazıyla piyasaya damga vurması beklenen özellikler kullanacak olan Redmi bugüne kadar teknoloji devlerinin cihazlarında kullanmadığı teknolojileri kullanacak gibi görünüyor.

XIAOMI nin 28 Aralıkta tanıtacak olduğu 12 serisi cihazlarında daha önce kullanacağını açıkladığı Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin tam aksine MediaTek Dimensity 9000 kullanacağı açıklanan Redmi K50 Gaming Edition cihazlar için bu değerin 4 nm işlemciyle beraber testleri alt üst edeceği neredeyse kesin görünüyor.

Oyuncu monitörlerinde görmeye alışık olduğumuz 144 Hz ekran tazeleme oranını telefonlara OLED ekranla beraber 2K olarak entegre edecek olan Redmi K50 Gaming Editon şuana kadar kullanılan 120 Hz ekran tazeleme oranının çok çok üstünde bir performans deneyimi sunacaktır.

Samsung tarafından kullanılan en küçük işlemci ünvanı olan 5 nm yi de geliştirerek 4 nm olarak kullanacak olan Redmi bu alanda da dünyanın en küçük işlemcisini kullanan telefon özelliğini kazanacak.

Oyuncular için geliştirilen cihazın kasasıda diğer cihazlara göre de farklılık gösterecektir. Özellikle tuş kombinasyonlarını kasa üzerinde nasıl şekillendireceği merak edilen Redmi tarafı bu konuda özel bir çalışma yaptığını açıklayarak en iyi oyuncu deneyimini yaşatmak için ekstra bir çaba sarf ettiğini belirtiyor.

K50

K50 Pro

K50 Pro+

3 farklı modelle piyasaya çıkması beklenen cihazın henüz fiyatı hakkında bir bilgiye yer verilmedi. Bugüne kadar şirketin en büyük politikası olan fiyat performansı yine bu cihazlarda da devam etmesi kullanıcıların en büyük beklentisidir.