MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Kesinleşti

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Kesinleşti

MIUI 13 12

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Kesinleşti!

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Kesinleşti! MIUI 13 Alacak Telefonların Listesi Paylaşıldı, Hangi Telefonlara İlk Olarak MIUI 13 Güncellemesi Gönderilecek?

MIUI 13 güncellemesini alacak telefonların listesini paylaşan akıllı telefon üreticisi XIAOMI söylentilere noktayı koydu.

Uzun bir süredir tüm Dünyada merakla beklenen MIUI 13 güncellemesi sonunda gün yüzüne çıkıyor. Kullanıcıların telefonlarında görmek için sabırsızlandığı MIUI 13 güncellemesi telefonlara dağıtılmaya başlandı.

Kademeli olarak telefonlara gönderilecek olan MIUI 13 güncellemesinin hangi telefonlara geleceği ise şirketin paylaştığı bir tablo ile netlik kazanmış oldu.

MIUI 13

Ara yüz tasarımından, temalara ve yeni eklentilerden, kısa yollara kadar birçok değişikle kullanıcılara sunulacak olan MIUI 13 güncellemesi bekleyenlerin yüzünü güldürdü.

XIAOMI 12 serisiyle beraber yapılan tanıtımla gün yüzüne çıkan MIUI 13 güncellemesi kullanıcıların karşısına yeni özellikleriyle çıktı. Detaylı gösterimle tanıtılan güncelleme daha önce XIAOMI telefon kullanmayanları bile kendine çekecek bir dolu özellik barındırıyor diyebiliriz.

Yeni yazı tipi fontları, home servisleri ve güvenlik duvarına kadar tüm noktalara hakim olan güncelleme yeni bir deneyimin garantisini sunuyor.

MIUI 13 Ne Zaman Dağıtılacak?

Ocak ayı itibariyle belirlenen telefonlara dağıtımı yapılacak olan MIUI 13 güncellemesi çok eski olmayan hemen her telefonuna bu deneyimi kazandıracak.

Güncellemeyi Partilere ayıran ve belirli zaman dilimlerinde telefonlara dağıtacak olan XIAOMI bu konuyu titizlikle yürüterek olası negatif dönüşlerinde önüne geçmeyi planlıyor. Her büyük güncellemeyle ortaya çıkabilecek küçük pürüzlerinde olabileceğini öngörerek bu şekilde bir yol izlenen akıllı telefon üreticisi işini şansa bırakmıyor.

Listede sizin de telefonunuzun modeli varsa bu güncellemeyi alacak şanslı kişilerden biri olacaksınız demektir.

Eğer listede telefon modeliniz yoksa endişeye kapılmayın ve listelerin değişebileceğini unutmayın.

MIUI 13 Güncellemesini İlk Olarak Alacak Telefonlar

MIUI 13 Güncellemesini Daha Sonra Alacak Telefonlar