Xiaomi Uygulama Gizleme Nasıl Yapılır?

Xiaomi Uygulama Gizleme Nasıl Yapılır?

Xiaomi Akilli Telefonlarda Uygulama Gizleme 2

Telefonda Uygulamalar Nasil Gizlenir

Xiaomi uygulama gizleme nasıl yapılır sorusu günümüzde pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında oldu. Bazen güvenlik nedeniyle, bazen de kişisel verilerimizi cihazımız bir başkasının eline geçerse diye gizlemek ve kaldırmak isteyebiliriz.

Tabi ki bazen ana ekranında kalabalık ve gereksiz gördüklerini, kullanmadığı uygulamaları da göz önünde tutmak istemeyenlerde olabilir.

İşi gereği çift hat, çift uygulama, ya da özelini biraz daha gözlerden uzak yaşamak isteyenler bu konuda çeşitli uygulamaları tercih etmektedir ve gelişen teknolojilerde olabildiğince buna ayak uydurmaya çalışmaktadır.

Birçok akıllı telefon üreticisi kullanıcılarına bu gibi durumlarda özelini rahatlıkla kaldırabilsin diye uygulama gizleme, uygulama kaldırma, uygulama şifreleme gibi pratik yazılım geliştirmeleri sunmaktadır.

 

Xiaomi Telefonlarda Uygulama Gizleme Nasıl Yapılır?

 

Öncelikle uygulama gizleme yapmak istiyorsak kullanacağımız telefon bu konuda çok önemlidir. Her telefon modelinde ne yazık ki aynı işlemi yapmak pekte mümkün değildir.

Xiaomi bu konuda diğer telefonlarına aksine Google Play’den üçüncü parti bir uygulama kullanmadan kendi sistemsel özellikleri sayesinde kolayca uygulama gizlemeyi sizlere sağlayacaktır.

Xiaomi Modellerinin Hangisinde Uygulama Gizleme Yapılabilir?

 

Xiaomi Telefonlarda Nasıl Uygulama Gizlenir?

Artık uygulamalarınızı Ana ekrana döndüğünüzde görmeyeceksiniz. Gizlenmiş olacak ve siz aktif edene kadar görünmeyecektir. Eğer tekrar gizlediğiniz ve kaldırdığınız uygulamalarınızı görmek isterseniz sırasıyla gizlemek için yaptığınız bütün adımları tekrardan yapmanız gerekmektedir.

 

Kısa yol olarak ana ekranınızda boş bir bölüme iki parmağınızla Zoom/Zoom out hareketi gibi içe ve dışa doğru küçük bir hareketle yine gizlemiş olduğunuz uygulamaları aktif etmek için görebilirsiniz.

Xiaomi Phocophone modeli için uygulama gizleme

 

Xiaomi Phocophone serisi cihazı için işleri biraz daha ileri götürerek gizlediğiniz dosyalarınıza şifre koyabilme ve daha rahat erişebilme imkanı sağlıyor. Diğer cihazlardan farklı olarak uygulama kilit ayarlarını kullanmadan daha farklı bir yöntem kullanan bu model rakip marka cihazlara göre de oldukça iyi bir iş çıkarttığını söyleyebiliriz.

Phocophone Uygulama Gizleme ve Şifreleme

 

 

Xiaomi bir telefona sahipseniz ve sizde uygulamalarınızı güvende tutarak daha kişisel bilgilerinize kimse erişmesin isterseniz bu adımları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Eğer yine bir Xiaomi telefon kullanıcısıysanız fakat sürümünüz veya telefonunuz güncel değilse Google Play Store üzerinden üçüncü parti bir yazılım edinebilir ve yine aynı şekilde tüm uygulamalarınızı, kişisel verilerinizi güvende tutabilirsiniz.