XIAOMI Telefon Hızlandırma ve %100 FPS Arttırma

XIAOMI Telefon Hızlandırma ve 0 FPS Arttırma

sddefault

XIAOMI Telefon Hızlandırma ve %100 FPS Arttırma

XIAOMI Telefonlarının Oyunlarda FPS arttırma yolları nelerdir? Daha Hızlı Telefon Ayarlamaları nelerdir? XIAOMI Telefon Hızlandırma Nasıl Yapılır?

XIAOMI Telefon Hızlandırma ve %100 FPS Arttırma yolları nelerdir bu yazımızda sizlerle beraber bunları inceleyeceğiz. Neler yaparsak telefonumuz daha hızlı olur, oyunlarda daha çok FPS alırız, ilk alındığı gün gibi temiz ve hızlı bir telefon kullanırız bir inceleyelim.

Kullanıcıların birçoğu telefonlarının eskisi kadar hızlı olmadığını, ilk alındığı günden çok farklı olduğunu ve zamanla iyice yavaşladığından şikâyet etmektedir.

Zaman zaman bunu markaya veya kullandığımız telefona suç bularak kabullensek de arka planda işler maalesef öyle değildir. Hatta yapılan bir güncelleme, kasıtlı olarak firmalar tarafından yapılan bir şey ise hiç değildir.

Telefonlarımızı ilk aldığımız andan itibaren ara yüz bakımından birçoğu ayarsız ve güncellemeleri yapılmadan gelmektedir. Sim kartımızı taktığımız anda bu ayarlamaları çoğu zaman atlar veya unuturuz. Bununla birlikte de zamanla kullanıma bağlı olarak cihazlarımızın ön bellekleri şişer, arka planda çalışan uygulama sayısı artar ve git gide yavaşlamaya başlar.

Telefon Hızlandırma Yöntemleri Nelerdir?

XIAOMI Telefonlarda Oyunlarda Yüksek FPS Nasıl Alınır?

Yavaşlayan Cihazları Nasıl Daha Hızlı Hale Getiririz?

 

XIAOMI Telefon Hızlandırma ve %100 FPS Arttırma yöntemi için ilk olarak telefonumuzu Geliştirici Moduna sokarak başlıyoruz.

Artık Telefonumuzu hızlandırmak için ve daha yüksek FPS almak için aşağıdaki ayarlamalara sırasıyla başlayabiliriz.

 

 

 

 

Şimdi ise telefonumuzun diğer ayarlamalarına geçiyoruz.

 

 

Ve Son bir işlem daha kaldı. Bu işlemde de ön belleğimizi kullanmadığımız zamanla cihazımızın içerisinde biriken ve telefonumuzu gereksiz yere işgal eden her şeyden kurtuluyoruz.

 

 

Artık telefonunuz hiç olmadığı kadar hızlı ve yüksek FPS alarak ilk aldığınız gün gibi bir performansla çalışacaktır. Bu işlemlerin telefonunuzu ne kadar rahatlattığını ve aslında bir güncelleme ya da herhangi bir sistem arızasından kaynaklı telefonunuzun yavaşlamadığını sadece basit birkaç adımla çözebildiğinizi göreceksiniz.

 

Sizlerde bu yazımızdan yola çıkarak içeriğimizi ve yöntemlerimizi faydalı bulduysanız yorumlar kısmında buluşalım. Farklı öneriler veya denediğiniz yöntemler varsa belirterek paylaşabilir ve bilgiyi çoğaltabilirsiniz.

En güncel ve son gelişmeler için diğer yazılarımıza da göz atmayı unutmayın.