Xiaomi Poco X3 Pro Detaylı İnceleme

Merak Edilen Poco X3 Pro İncelemesi

poco x3 pro 6R5Y cover

Xiaomi Poco X3 Pro Detaylı İnceleme

Uygun fiyatı ve performansıyla Xiaomi’nin Poco X3 Pro serisi akıllı telefonu son zamanların en çok aranan cihazları arasında yerini aldı.

Rakiplerine göre kullandığı teknolojilerle Antutu benchmark testlerini başarıyla geçen ve iyi puanlar alan akıllı telefon, adından sıkça söz ettirmeye de devam edecek gibi duruyor.

Xiaomi Poco X3 Pro özellikleri nelerdir? Poco serisi farkları nelerdir? Xiaomi akıllı telefonu Poco serisinin kullanıcı deneyimi nasıl?

Markaların geliştirdikleri son teknolojilerle sürekli olarak rekabet halinde olmaları, yeni bir telefon sahibi olmak isteyen ve araştırma yapanların kafalarını bir hayli karıştırır oldu. Aranan özellikler ve fiyat performans karşılaştırmalarıyla karar vermeye çalışan kullanıcılar bütçelerine göre ödedikleri paranın da hakkını almak istiyorlar.

Yeni Bir Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

 

Yüksek Çözünürlüklü Ekran, Ram Gücü, Daha Büyük Pil ve İşlemci

 Xiaomi Poco X3 Pro Genel Özellikleri

*İşlemci: Qualcomm Snapdragon 860

*Ram: 6/8

*Depolama: 128/256

*Ekran: Full HD+

*Ekran tazeleme oranı: 120 Hz

*Pil Gücü: 5160 mAh

*Hızlı Şarj: 33W

*Kamera: 48 MP / f 1.79

*Ultra Geniş açı kamera: 8 MP / f 2.2

*Makro Kamera: 2MP / f 2.4

*Ön Kamera: 20 MP f/ 2.45

*Boyut: 6.67 inc

Özellikle 120 Hz ekran tazeleme oranı ve işlemciyle dikkatleri üzerine çeken Poco X3 Pro bu alanda rakiplerine oldukça fark atmış görünüyor.

Ekran tazeleme oranı sayesinde daha akışkan ve daha gerçekçi bir oyun, film,  kullanım deneyimi sunan cihaz ekran hissiyatıyla Premium hissiyatını fazlasıyla yaşatıyor.

İşlemci modülleri arasında performansıyla dikkat çeken Snapdragon performanslı yapısının yanı sıra küçük ve çoklu işlemlerin üstesinden kolayca gelmesi iyi bir cihazda aranan en önemli parça olmuştur.

Gün boyu şarj sıkıntısı çekmemesi için kullanıcılarını düşünen Xiaomi bu alanda da oldukça hatırı sayılır bir iş çıkarmış görünüyor. 5160 mah bir bataryayı telefona sığdırmayı başaran akıllı telefon üreticisi kesintisiz bir gün boyunca dayanabilme özelliğine sahip.

33W şarj adaptörü sayesinde kolayca şarj edilen cihaz, telefonunuzu kısa bir süre içerisinde 0 dan 100 e çıkartabilme olanağı da sunuyor.

Xiaomi Poco X3 Pro Kutu İçerisinde Neler Var?