XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi İptal Mi Oldu?

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi İptal Mi Oldu?

miui 13 guncellemesi alacak telefonlar belli oldu

XIAOMI MIUI 13 Güncellemesi İptal Mi Oldu?

MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek? Güncelleme Neden İptal Oldu? Hangi Telefonlar Güncelleme Almayacak?

Yakın zamanda çıkması ve tüm telefonlara dağıtılması beklenen XIAOMI MIUI 13 güncellemesi merakla beklenirken, şirketin yaptığı bir açıklamayla birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğradı.

Android 12 ile gelen birçok özelliği XIAOMI telefonlar için yeniden tasarlayan akıllı telefon üreticisi, MIUI 13 güncellemesiyle kullanıcılarına adeta yepyeni bir ara yüz ve birbirinden farklı özellikler sunmayı planlıyor.

İlk olarak belirlenen 9 telefon için güncellemeyi vereceklerini açıklayan telefon üreticisi, yeni yıl itibariyle de tüm telefonlarına bu güncellemeyi dağıtacağını bildirmişti. Bir hayli kabarık olan güncellemeyi alacak telefonlar listesi şimdilerde ise birçok modelin güncelleme dışı bırakılacağıyla sarsıldı.

 

MIUI 13 Güncellemesi Alacak İlk 9 Telefon Hangisi?

MIUI 13 Güncellemesini Daha Sonra Alacak Telefonlar Hangisi?

 

MIUI 13 Güncellemesini Alamayacak Telefonlar Hangisi?

Şirketin yetersiz donanım ve kullanıcı sayısının durumuna göre oluşturduğu takvimde şimdilik yayınladığı son bilgilere göre bu listedeki telefonlara MIUI 13 Güncellemesi vermeyeceği duyuruldu. Her büyük güncellemede olduğu gibi listeler oluşturulurken sürekli olarak değişiklik yapılabileceğini unutmamak gerekir. Eğer listede telefonunuz yoksa bir anda listeye girebilir veya listede telefonunuz varsa liste dışı da o an ki duruma göre kalabilirsiniz.

Sizlerde görüşlerinizi paylaşmak isterseniz, yorumlar kısmında düşüncelerinizi paylaşabilir ve bizlerle etkileşim halinde olabilirsiniz.