Xiaomi Mi Watch Kurulumu Nasıl Yapılır?

Xiaomi Mi Watch Kurulumu Nasıl Yapılır?

xiaomi mi watch mavi akilli saat yorumbudurcom

Xiaomi Mi Watch Kurulumu Nasıl Yapılır?

Akıllı Saat Faydaları Nelerdir?

Akıllı saatler, fonksiyonları ve gelişen teknolojisiyle gün geçtikçe adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Hemen her gün yeni özelliklerle karşımıza çıkan akıllı saatler, son zamanlarda saat kullanımı çok olmayan kullanıcıların bile ilgi odağı haline geldi.

Gündelik yaşamda, spor aktivitelerinde, telefonumuza başvurmadan konuşma ve mesajlaşmaya kadar birçok özellik barından akıllı saatler her ortam ve durumda kullanıcılara kolaylık sağlayabiliyor.

 

Akıllı Saatlerde Bulunan Özellikler Nelerdir?

Kullanıcıların bazen küçük bir telefon, bazen de spor, sağlık, gündelik gibi ihtiyaçlarını karşılayan akıllı saatler yeri geldiğinde hayat bile kurtarabiliyor.

1# Adım sayma

2# Kandaki oksijen seviyesini ölçme

3# 100 den fazla spor modu

4# 1000 den fazla saat kadranı

5# Gps takibi

6# Uyku takibi

7# Stres ölçme

8# Vücut analizi

9# Çağrı cevaplama

10# Mesaj görüntüleme / cevaplama

11# Uzun pil ömrü

Saymakla bitmeyen bir dolu özellik barındıran bu saatlerden bir tanesi olan Mİ Watch tamda bu isteklerimizi karşılayabilecek bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

 

Mİ Watch Kurulumu Nasıl Yapılır?

Öncelikle saatimizi akıllı bir telefonla eşleştirmemiz gerekiyor. Bunun için Android veya İos kullanıyorsanız her ikisi içinde aynı işlemleri yapabilirsiniz.

 

1# Telefonumuzun Google Play Store veya App Store uygulamasına giriş yapıyoruz.

2# Xiaomi Wear uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve kuruyoruz.

3# Kayıt ol kısmından kayıt işlemlerimizi ve bizden istenen özellikleri eksiksiz olarak dolduruyoruz.

4# Karşımıza Cihaz ekle gelecektir. Bu aşamadan sonra Mi Watch a tıklayarak devam ediyoruz.

5# Kısa bir arama yaparak saatimiz ve telefonumuz uygulama yoluyla birbiriyle eşleşecek ve kişiselleştirme ayarları için hazır hale gelecektir.

Saatimizi kullanmaya başlamadan önce Güncellemeler bölümünden uygulamanın ve saatimizin en son sürümünü yüklemeyi de unutmayalım. Her güncellemeyle farklı özellikler gelmesi muhtemeldir.

Sıfır bir saat aldıysanız ve en baştan bir kurulum yaptıysanız, o zaman saatimizin bütün ayarları eksik olarak gelecektir. Bunun için gelen aramaları ve mesajları doğru olarak göremiyorsanız, uygulama içerisinden Ek Ayarlar sekmesine girerek tüm ayarlamaları yapınız.

 

Uyku Takibini Nasıl Yaparım?

Uyku takibini yeni bir akıllı saat aldığınız zaman hemen kullanmaya başlayamazsınız. Bunun için saatin sizi tanımasına ve rutin alışkanlıklarınızı kaydedip analiz etmesine izin verin. Yaklaşık bir hafta kadar bir süre düzenli bir şekilde saat kolunuzda olarak yatarsanız artık cihaz sizin rutin hareketlerinizi ve gece düzeninizi analiz edecek ve raporlamaya başlayacaktır.

Buradaki raporlamalar sayesinde uyku kalitenizi arttırmanız muhtemeldir. Çoğu kişinin gece alışkanlıkları kötü olabiliyor. Doğru yatış pozisyonumuza kadar söyleyen bu saatler oldukça işe yarar görünüyor diyebiliriz.