XIAOMI Mİ PAD 5 & 5 PRO

XIAOMI Mİ PAD 5 & 5 PRO Alınır Mı?

mi pad 5 s4sd cover EwWB cover

XIAOMI Mİ PAD 5 & 5 PRO

XIAOMI Mİ PAD 5 & 5 PRO Özellikleri Neler? XIAOMI Tablet Mi Pad 5 nasıl? XIAOMI Mi Pad 5 fiyat/performans nasıl? XIAOMI ekosisteminin yeni üyesi Tabletleri alınır mı?

Akıllı telefon üreticileri her yıl birbirinden farklı yeni modeller çıkarttıkça ürünleri arasındaki bağıda güçlendirmeye devam ediyor. Her alanda adımlar atmaya devam eden firmalar telefon dışında aksesuar, saat, kulaklık, tablet gibi ürünlerle de kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Son zamanlarda ürünleri arasında bağ kurmayı başaran ve eşleşmesiyle kesintisiz bir donanıma dönüşüp pratiklik kazandıran firmalar kullanıcılar arasında çokça tercih sebebi oldu.

EKOSİSTEM NEDİR?

ÜRÜNLER ARASINDAKİ EKOSİSTEM NE İŞE YARAR?

EKOSİSTEM KURMAK ÇOK MALİYETLİ Mİ?

Ekosistem kurmayı hedefleyen birçok teknoloji markası telefon, tablet, saat, kulaklık gibi farklı donanımlar piyasaya sürerek kullanıcılarına kendi ürünleri arasında bir sistem sundu. Bu sistemler sayesinde birçok yeni özellikte kullanıcıların hizmetine açılmış oldu.

Yeni Özellikler Neler?

Tabi bunları farklı markalarla farklı cihazlarla da yapmak mümkün. Ama unutmamak lazım kendi ekosistemine ait cihazlarla bağlantı sorunu ve uyum sorunu yaşamayacaksınızdır. Ses kalitesinden, uyum sorununa, hızlı bağlantılardan, kesintisiz uyuma kadar her özelliğin en ince ayrıntısına kadar tadına vararak çıkartacaksınız.

XIAOMI Mi Pad 5 & 5 Pro da tam olarak bu iş için üretilmiş bir cihaz olarak göze çarpıyor.

XIAOMI Mi Pad 5 & 5 Pro ÖZELLİKLER

3.2 ghz hıza kadar çıkabilen XIAOMI Mİ PAD 5 oyun severleri ve kullanıcıları oldukça iyi özelliklerle karşılıyor.

4K çözünürlükle video çekebilen XIAOMI Mi PAD 5 bu yönüyle de takdirleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hafif ve ergonomik yapısı kolay taşınabilme ve seyahatlerde çantanızdan eksik etmemenizde yine kullanıcılar için artı bir durum oluşturuyor.

XIAOMI Mi PAD 5 piyasaya çıkmasıyla beraber bir bilgisayar gibi masa üstünde rahat kullanılabilsin diye kapaklı klavye modelleri de çıkarıldı. Tabletin bu yönlü aksesuarları da göz dolduruyor.

Klavyesi sayesinde masanızın üzerinde her türlü ofis işlerinizde, gündelik kullanımlarınızda rahatlıkla yazı yazabilme, artı bir Mouse, klavye ihtiyacı ve taşıma gereksinimi duymamanıza neden oluyor.