XIAOMI M365 Pro 14 Numaralı Hata Kodu Nedir?

XIAOMI M365 Kod 14 Hatası Çözümü

Adsiz 2

XIAOMI M365 Pro 14 Numaralı Hata Kodu Nedir?  

XIAOMI M365 Pro/Pro 2 Hata Kodları Nelerdir?

 

XIAOMI M365 ve Pro-Pro 2 Hata Kodları çözümleri nelerdir? Hata kodları ne anlama gelmektedir? Elektrikli Scooter hata kodu alınca ne yapmak gerekir? XIAOMI M365 Pro 14 Numaralı Hata Kodu Nedir?  

 

 

Elektrikli araçların yaygınlaşmaya başlamasıyla beraber Elektrikli Scooter da bu alanda en çok tercih edilen ulaşım ve eğlence aracı olmaya devam ediyor.

XIAOMI M365 Pro ve Pro 2 de bu alanın en iyi elektrikli araçları olarak zirvede gösteriliyor.

Kullandığı teknoloji ve yoğun tempolarda, zorlu yollarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken XIAOMI M365 Pro ve Pro 2 modeli kullanıcılarına rahat bir ulaşım imkanı sağlarken hem tasarruf hem de güvenlik anlamında da yalnız bırakmıyor.

XIAOMI M365 Pro/Pro 2 Genel Özellikleri Neler?

Genel özellikleriyle göz dolduran elektrikli scooter ilave yazılımlarla daha da güçlendirilebiliyor ve modifiye edilebiliyor. Kullanıcıların birkaç yazılımla hızında arttırmaya gittiği elektrikli scooter daha uzun mesafeleri kısa sürede kat edebiliyor.

Tabi bu genel olarak tavsiye edilmiyor. Frenleme sistemini devre dışı bıraktığı için.

XIAOMI M365 Pro/Pro 2 modelleri bazen siz yolda giderken aniden bir hata kodu verebilir ve olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda Led yanıp sönmesi, uzun bip sesleri, dijital ekranda beliren bir hata kodu görebilirsiniz bu çok normaldir.

Bu gibi durumlarda hatanın ve seslerin nasıl geldiğini anlamak gerekir. Doğru arıza kodunu öğrenmek her zaman önemlidir.

Kendi içerisinde ayrılan arıza kodlarının her birinin bir anlamı vardır. Bazen arka arkaya 2 defa tekrarlayan sinyal sesi 22 numaralı arıza kodu veya 2 defadan fazla tekrarlayan ve daha uzun süreler çalan bir sinyal sesi var ise bu sefer durum 14 numaralı arıza kodu olabilir.

 

XIAOMI M365 Pro 14 Numaralı Hata Kodu Nedir?  

Genellikle EKRAN ve GAZ KOLU hatası olarak bilinen hatadır. Yağmurlu havalarda Ekran koruyucusu kullanılmadığı zamanlarda oluşabilecek bir sıvı teması kaynaklı olabilir.

Gaz Kolu hatası ise gereğinden fazla güç uygulayarak sabit bir şekilde kola güç uygulamaktan dolayı zaman içerisinde oluşturabilecek bir yıpranma arızasıdır.

Elektrikli Scooter kullanıcıları bu iki hatayı çoğu zaman görmezden gelebilir fakat en önemli arıza 14 Hata Kodudur. Cihazımızın çalışmamasına ve gitmemesine neden olabilecek temel arızadır.

XIAOMI M365 Pro Hata Kodu 14 Tamiri

Eğer 14 numaralı hata kodunu alıyorsanız ilk olarak bir yetkili servise başvurmanızda fayda var. Hata kodu 14 Gaz kolundan kaynaklıysa yenisiyle değiştirmek kalıcı bir çözüm olabilir.

Unutmayın! Led Ekran ve Gaz koluna baktırmak sorununuzu çözecektir.