XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Batarya Değişimi

XIAOMI M365 Pro - M365 Pro 2 Batarya Değişimi

lityum iyon bataryalar

XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Batarya Değişimi

XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Batarya değişimi nasıl yapılır? XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Batarya Değiştirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler? XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Batarya Özellikleri Neler?

XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 çıktığı günden bu yana kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen Elektrikli Scooter modeli oldu.

Uzun yol mesafesi, güçlü pil, yokuş performansı ve frenleme sistemiyle dikkatleri üzerine çeken XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 modelleri uzun kullanım testlerinden de başarıyla geçebiliyor.

Elektrikli Scooter araştırması yaparken birçoğumuzun öncelik verdiği özellikler vardır. Araştırmalarımıza yön veren bu özellikler, ürünü alırken en önemli detaylarımız olur. Şarjı çok daha uzun gitsin, eğlencemiz yarıda kalmasın diyenlerde olabilir, uzun mesafe performansı güçlü olsun yolda bırakmasın diyenlerde.

Daha Güçlü Pil

Daha Uzun Yol

Daha Çok Eğlence

En önemli detay ise her zaman Batarya/Pil performansı olmuştur. Ne kadar güçlü ve performanslı bataryaya sahipse aracımız, bizim için o kadar kesintisiz bir eğlence ve uzun yol aracı haline gelir. Hiç birimiz bir anda bizi yarı yolda bırakan bir araca binmek istemeyiz. Gittiğimiz onca mesafeyi sırtımızda aracı taşıyarak gelmekse hiç istemeyiz.

XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 Pil Özellikleri

Şarj işlemini kolaylaştıran ve dünyada en güvenilir pil olarak geçen Lityum piller performans olarak da uzun ömür garantisi vermektedir.

Sıradan pillere göre hızlı dolabilen ve %80 den sonra koruma şarjına geçerek %100 e kadar pilin yıpranmasını önleyerek yavaş şarj olma özelliğine sahip Lityum Piller, kullanım süresi olarak da gün içerisinde daha geç tükenmektedir. Bu size uzun yolları gönül rahatlığıyla kat edebilmenizi sağlar ve olası bir voltaj, dengesiz akım, yangın ve kaçak tehlikesine karşıda sizi koruyarak önüne geçebilir.

PİL DEĞİŞİMİ

Güçlü özelliklerle göz dolduran geniş kapasiteli ve donanımlı XIAOMI M365 Pro – M365 Pro 2 bataryaları sizi uzun zaman götürebilir. Eğer bir XIAOMI elektrikli scooter sahibiyseniz ve pilinizden memnun değilseniz, yeni ve daha güçlü bir batarya isterseniz Vintek Elektronik linkine bir bakmanızda fayda olacaktır. Sadece Elektrikli  Scooter değil XIAOMI tarafından üretilen akıllı teknolojilerin birçoğuna uzman servis hizmeti sağlayan Vintek Elektronik bu konuda size destek verebilir. Her ne kadar yapılabilir gibi görünse de bu konuda bir destek almak her zaman önemlidir. Olası bir yanlışlık veya doğru olmayan bir batarya/pil ciddi sorunlara yol açabilir.

Yeni bir pil almadan önce alacağınız pili kesinlikle iyi bir araştırma sonucu almanızda fayda var. Her pilin aynı olmayacağı gibi, zaman içerisinde cihazların elektriksel aksamlarında daha büyük sorunlarda meydana getirerek cihazlarımızı ciddi arızalara sürükleyebilir.

DESTEK LİNKİ;

Lütfen TIKLAYIN