Xiaomi; Çift WhatsApp Uygulaması nasıl kullanılır?

Xiaomi; Çift WhatsApp Uygulaması nasıl kullanılır?

maxresdefault 1

Xiaomi; Çift WhatsApp Uygulaması nasıl kullanılır?

Teknolojinin her geçen gün daha da ilerlemesiyle hayatımızı kolaylaştırmak adına birbirinden farklı yazılımlar ve programlar çıkarılıyor. Bu programlar gündelik yaşantılarımızı da bir hayli etkiliyor. Kimi zaman iş nedeni, kimi zamansa kampanyalar ve daha güncel paketler, tarifeler için birden fazla telefon ihtiyacımız olabiliyor.

 

Tabi ki çift telefon taşımak her zaman o kadar da pratik ve iyi olmayabiliyor. Cihazları tek tek şarj etmek, internet paketlerini, tarifelerini kontrol etmek, cevaplamak hatta mesajlaşmak bir yerden sonra sıkıcı bir hal almaya başlayabiliyor.

 

Akıllı telefon üreticileri gelişen pazarda kullanıcılarını daha da memnun etmek için bu konuya her zaman olduğu gibi bir çözüm üretmişler gibi görünüyor.

Geliştirilen orta ve üst model cihazlar neredeyse son dönemde çift sim olarak geliyor. Çift sim kullanmayı tercih eden kullanıcılar iki telefon taşıma olayını tamamen ortadan kaldırarak kendilerine daha konforlu bir alan yaratabiliyorlar.

 

Çift Sim Tek Telefon Faydaları Nelerdir?

 

Çift Sim tek telefon kullanmayı tercih eden akıllı telefon kullanıcıları tek telefon üzerinde birden fazla uygulama ve rehber gibi özellikleri aktif olarak kullanabiliyorlar. Bu sayede iki telefon üzerinde kontrol ettikleri rehber, WhatsApp gibi gündelik hayatta sürekli olarak aktif bir şekilde kullandıkları programları da çift uygulama olarak ayırıp birbirine karışmadan takip edebiliyorlar.

 

Xiaomi; Çift WhatsApp Uygulaması nasıl kurulur?

 

Xiaomi kullanıcılarına herhangi bir üçüncü parti uygulamaya gerek duymadan programları çift olarak ayarlayıp kullanabilmeleri için ara yüzünde gerekli olan her şeyi sunuyor. Bize sadece aktif ederek kullanmak kalıyor.

 

Adım 1: Telefonumuzun ayarlar bölümüne giriyoruz.

Adım 2: Arama kısmına Çift Uygulama yazıyoruz.

Adım 3: Karşımıza çıkan pencereden çift uygulama yapmak istediklerimizi seçiyoruz.

Adım 4 : Bu aşamadan sonra aktif ettiğimiz uygulamanın bir kopyası telefonumuzun ana ekranına düşüyor.

Adım 5 : WhatsApp a giriş yapıyoruz ve doğrulama işlemlerini tamamlıyoruz.

Artık tek telefonda ikinci bir WhatsApp uygulamasını rahatlıkla kullanabiliyoruz. Tek rehber üzerinden şirket ve kişisel yazışmalarımızın tamamını rahatlıkla yapabiliriz.

 

Eğer telefonunuz çok güncel olmayan veya çift sim desteklemeyen bir cihazsa bu gibi durumlarda Google Play Store üzerinden üçüncü parti yazılımlarla cihazınızı kişiselleştirebilir ve ikinci bir whatsApp kullanabilirsiniz. Bunun için Google Play Store üzerindeki uygulamalara bir göz atmanızda fayda var. Sadece doğrulama işlemi sırasında farklı bir telefon numarasını girmek ve adımları dikkatlice tamamlamalısınız. Play Store harici bir yerden uygulama indirerek kullanım yapmak isterseniz öncesinde aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir.

 

Adım 1: Ayarlar bölümüne girin

Adım 2: Güvenlik sekmesini açın

Adım 3: Bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneğini aktif edin

Bu adımlar sonrasında telefonunuza Play Store haricide istediğiniz uygulamaları yükleyebilirsiniz.

 

Xiaomi; Uygulama Klonlama;

Parallel Space adlı uygulama bu konuda istediklerinizi size sağlayacaktır. Uygulama basit ara yüzü sayesinde giriş yaptığınız taktirde size klonlamak istediğiniz programları karşınıza çıkaracak ve sizin seçtiğiniz uygulamayı kendi içerisinde klonlayacaktır. Eğer çift sim desteklemeyen ya da sürümü daha eski bir telefonunuz varsa bu uygulama sayesinde istediğiniz her programı iki farklı şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=tr&gl=US