XIAOMI BATARYA PERFORMANSI NASIL ARTTIRILIR?

Pil Performansı Nasıl Artar? Daha Güçlü Pil İçin Bilinmesi Gerekenler

20200812 5f335f98bc4a5

XIAOMI BATARYA PERFORMANSI NASIL ARTTIRILIR?

XIAOMI batarya ömrü ne kadar? Orijinal batarya farkı nasıl anlaşılır? Daha uzun bir pil ömrü için ne yapmak gerekir?

Akıllı telefon araştırması yaparken bir çok kullanıcının ilk olarak baz aldığı temel birkaç özellik vardır. Her ne kadar kamera, ekran, tasarım gibi özellikler bizler için önemli olsa da, bataryasının daha uzun süreler dayanabilir olması da önceliklerimiz arasındadır.

Yoğun iş temposu, gündelik kullanım, sosyal medya keyfi şarjı sürekli bitmek üzere olan bir telefonla oldukça keyif kaçırıcı bir hal alabilir.

Elimizde şarj aletiyle priz aramakla uğraşmak, en son isteyeceğimiz şey olabilir. Bu yüzden hemen herkesin başına geldiği için, yeni bir akıllı telefon alırken bu gibi durumları tekrar yaşamamak için alacağımız telefonun kaç mAh olduğunu sorarız.

mAh Nedir?

Miliamper-saat demek olan mAh 3.600 coulomb ( amper-saniye) ye eşittir. Bir amperlik  sabit akımla bir saat boyunca taşınan elektriksel yükten oluşan mAh akıllı telefonlarda pil gibi sistem ölçümlerinde kullanılan bir tabirdir.

Genellikle akıllı telefon üreticileri yüksek kapasiteli piller üzerinde yoğunlaşarak son zamanlarda 7.000 mAh ( miliamper-saat ) gücüne kadar telefonlara pil yerleştirmeyi başarmışlardır.

Bir günü başarıyla deviren yeni nesil piller, kullanıma göre ertesi güne de gücünü koruyabiliyor. Tabi bunda kullanılan telefonun işlemci bileşenleri ve performansının da etkili olduğunu söylemekte fayda var.

Akıllı Pil ve Tam Şarj

Eski zamanlarda yeni bir telefon alındığında içindeki şarjın tamamen bitirilmesi ve ardından 24 saat hiç çekmeden şarjda bırakılması tavsiye edilirdi ve kullanıma başladığımız zaman içindeki bitmeden takmayın denirdi. Ama buna rağmen ne yaparsak yapalım belirli bir kullanımdan sonra şarj bizlere yetmemeye başlar ve bazen yarıda gösteren pilimiz aniden gücü keser telefonu kapatırdı.

Şimdilerde ise bu tamamen değişmiş, teknoloji ilerlemiş ve akıllı piller üretilerek telefonu ilk aldığımız andan itibaren kullanabilmemize imkan sağlıyor.

Daha Uzun Pil Ömrü Nasıl Olur?

XIAOMI Pil Performansı Nasıl?

Kullanıcılarını yarı yolda bırakmayan yüksek kapasiteli piller sayesinde kesintisiz 24 saat ile 36 saat arasında bir pil gücü sunan XIAOMI bu alanda zirveyi rakiplerine bırakmıyor. 5.000 mAh – 7.000 mAh arasında telefonlarda pil gücü sunan XIAOMI, akıllı pil teknolojisiyle de uzun yıllar aynı oranda sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyor diyebiliriz.

Pil Gücünüzden Memnun Değilseniz Ne Yapmalısınız?

 

Vintek Elektronik doğru ölçümler ile orijinal pil değişimini sizler için yapacaktır.

 

Hangi Modellerde Pil Değişimi Yapılır?

Tüm modeller için Orijinal olarak hizmet sağlayan VİNTEK ELEKTRONİK.

 

Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için;

 

https://wa.me/+902122126543?text=Merhaba%2C%20mi-servis%20sitenizdeki%20bir%20%C3%BCr%C3%BCnle%20ilgili%20g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fmek%20istiyorum.