Xiaomi’nizi MIUI Güncellemesi Almaya Zorlama Nasıl Yapılır?

Xiaomi telefonu MIUI güncellemesi almaya zorlama işlemi için bir seçeneğiniz var. Telefonun ayarlarından yaptığınız bir düzenleme ile güncellemeleri erken alma isteğinde bulunabilirsiniz.

MIUI Guncellemesi Almaya Zorlama 4

Xiaomi akıllı telefonlar arayüz konusunda başarılı ve özgün akıllı telefonlar. Markanın arayüz konusunda sunmuş olduğu güncellemeler de başarılı bulunuyor ve gelen özellikler seviliyor. Fakat burada tek sorun güncellemelerin biraz daha geç geliyor olması. Aslında Xiaomi’yi anlamak gerekiyor. Marka, çok sayıda akıllı telefon sunuyor ve tüm bu akıllı telefonlara güncelleme vermek kolay değil. Ama yine de güncellemelerin geç gelmesinden şikayetçi olan kullanıcılar için Xiaomi’yi MIUI güncellemesi almaya zorlama gibi bir seçenek var.

Zorlama kelimesi ne kadar doğru oldu bilemiyorum ama bu şekilde akıllı telefonunuza güncelleme istediğinizi Xiaomi’ye bildirmiş ve hatırlatmış oluyorsunuz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Telefondan Kulaklığın Bass Sesini Arttırma – Programsız

Telefonu MIUI Güncellemesi Almaya Zorlama

Güncellemeyi erken almak ve telefonunda bir an önce yeni sürümü görmek isteyen kullanıcılar, bunu Xiaomi’ye bildirebilir. Bunun için yapacaklarınızı adım adım anlatacağız.

Xiaomi telefonu MIUI güncellemesi almaya zorlama işlemi bu şekilde yapılıyor. Aslında dediğimiz gibi buna zorlama demek pek doğru olmayabilir. Bu şekilde siz Xiaomi’ye beni unutma, ben güncellemeleri ilk almak istiyorum gibi bir bildirim göndermiş oluyorsunuz.

Tabii ki bu işlemi yapmanız anında yeni güncellemeleri almanızı sağlamıyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra, cihazınız için güncellemeler dağıtılmaya başladığında ön sıralara alınmış oluyorsunuz. Ne yazık ki yine anında güncelleme alma gibi bir durum söz konusu değil.