Xiaomi Pad 5 Global Modelin Fiyatı Gözüktü

Xiaomi Pad 5 global olarak satışa çıkacak deniyor. Peki seri için söylenen fiyatlar nasıl? Global versiyon ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi Pad 5

Xiaomi çok uzun bir süre sonra tablet pazarına geri dönüş yaptı. Markanın tablet pazarına net olarak geri dönüş yaptığı model ise Xiaomi Pad 5 olarak açıklandı. Yeni nesil tablet, tanıtıldığı ilk günden bu yana iPad rakibi bir tablet olarak kendisini gösteriyor.

İddiasını konuşturan tablet modelinin Çin genelinde de satışlarının başladığını biliyoruz. Hatta ilk elde edilen bilgilere göre tabletin Çin içerisinde satılan versiyonunda satış rekorları da kırıldı. Yüksek satış rakamlarına ulaşan tabletin global pazara da gireceğine kesin gözüyle bakılıyordu.

İşte bu konuda da resmi olmasa da bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Tabletin global versiyonu olduğu söylenen bir versiyon, videoda görüntülendi. Hem çıkış tarihi hem de fiyat konusunda yeni bilgiler de gözüktü.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced Edition Global Dağıtıma da Başladı

Xiaomi Pad 5 Global Versiyonunun Fiyatı Bu Olabilir

Yayınlanan videoda bir inceleme videosunun girişi gibi gözüküyor. Burada global versiyonda da Snapdragon 860 işlemcinin kullanılacağı anlaşılıyor.

Onun dışında global versiyonun fiyatının ise 479 dolar olması beklentisi var. 6 GB RAM ve 128 GB değerinde de depolama alanıyla beraber gelecek olan versiyonun fiyatının 479 dolar olması, satışlarının yüksek gideceğinin bir işareti olabilir.

Söz konusu modelin global pazar için tanıtım tarihi ise 15 Eylül olarak gösteriliyor. Xiaomi Pad 5 ile beraber aynı etkinlikte Mi 11T serisi akıllı telefonların da sunulması beklentisi var. Haliyle iddiaların doğruluğu da artmış durumda.

Global pazar için duyurulması durumunda yeni tabletlerin ülkemize de gelmesini de bekleriz. Zaten Mi 11T serisinin ülkemizde de satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aynı etkinlikte sunulacak olan bir tablet modeli de yine ülkemizde satılacak model olacaktır. Bu konuda detaylar ne zaman netlik kazanır bilemeyiz ama söylenen fiyatlara göre tabletin özellikleri de tasarımı da çok iyi.

Global alan için düşünecek olursak ciddi satış rakamlarına ulaşabilir. Çin içerisinde zaten bu durum geçerli olmuştu.