Xiaomi Otomobili Xiaomi M1 için Render Görüntüleri Gözüktü

Xiaomi M1 aracına ait olduğu söylenen render görselleri ortaya çıktı. Render görsellerine göre aracın tasarımı nasıl olacak?

Xiaomi M1

Xiaomi’nin bir elektrikli otomobil geliştirdiği artık resmi olarak biliniyor. Otomobilin ne zaman geleceği bilinmiyor ama şirketin bunun için yeni paylaşımlar yaptığını biliyoruz. Yakın zamanda otomobil bölümü için ek bir marka kurulduğunun açıklandığı bile duyuruldu. Onun hemen öncesinde de aynı amaç için 500 kadar kişinin işe alındığı söylenmişti. Tüm bunlardan sonra markanın ilk otomobili olacağı iddia edilen Xiaomi M1 modeli için render paylaşımları geldi.

Yeni aracın render görüntüleri olarak karşımıza çıkan görüntüler, daha çok serinin konsept modeline ait gibi duruyor. Doğru mu değil mi göreceğiz ama render görsellerinde yer alan detaylara göre iddialı bir araç söz konusu olacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi 11T ve 11T Pro Yeni Görüntüleri Sızdı

Xiaomi M1 Otomobili Nasıl Gözüküyor?

Ortaya çıkan görsellere göre spor otomobil havasında bir otomobil geleceğini görüyoruz. Öyle çok fazla günlük kullanım, standart tasarımlı araçlara benzemeyen model özellikle arka kısımda çok dikkat çekecek gibi duruyor.

İnce çizgilerin gözüktüğü stop lambaları kısmında da spor arabaları yansıtan bir yapı olduğunu göreceğiz. Söz konusu serinin hem önde hem de arkada iddialı olacağı kesin. Ama tekrar belirtelim ki render görselleri olarak paylaşılan bu görsellerden çok Xiaomi’nin ne diyeceği önemli.

Öyle ki marka yakın zamanda Mi ismini kullanmayı bırakacağını açıkladı. Render görselleri olduğu söylenen bu görsellerde ise Mi adını net olarak görüyoruz. Başta arka kısımda Mi logosunun araç logosu olarak bile karşımıza çıktığını gördük.

Bu da doğru bilgiyi doğrudan Xiaomi vermeli demek oluyor. Kesin olan şey ise Xiaomi M1 modeli mi olur bilemiyoruz ama marka bir otomobil projesini hayata geçirmiş durumda. Ne zaman aracın geleceği ise tam bir merak konusu.