Xiaomi Mi 11 Lite NE Ortaya Çıktı! Lansman Ne Zaman?

Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefon modelleri için TENAA görsellerinin ortaya çıktığı söyleniyor. Telefon için özellikler neler olacak? Beklenti nasıl?

Xiaomi Mi 11 Lite NE

Xiaomi Mi 11 Lite NE adı verilen yeni bir akıllı telefon geleceği, 1 ay öncesinden konuşulmuştu. Yeni akıllı telefonda nasıl özellikler olacağını bilmiyorduk ama New Edition takısının olacağını biliyorduk.

NE isminin de buradan geldiği akıllı telefon için tanıtım öncesinde sızabilecek en büyük detay sızdı. O da yeni akıllı telefon modellerinin TENAA kayıtları oldu. Söz konusu akıllı telefon, TENAA kayıtları üzerinden ortaya çıktı. Tasarım için de bilgi almış olduk özellikler için de bilgi almış olduk.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Automobile Kuruldu! Yeni Dönem Başladı

Xiaomi Mi 11 Lite NE Özellikleri Nasıl Olacak?

Telefonda yer alacak olan özellikler için işlemci ve ekran detayları ortaya çıkmış durumda. Yeni modelde Snapdragon 778G serisi işlemci kullanılacağı söyleniyor. Bu işlemci, telefonun orta segment güçlü bir akıllı telefon modeli olacağını işaret ediyor. Sonrasında gelen bir diğer detay ise ekran boyutu.

Ekran boyutu konusunda ise 6.55 inç OLED ekran göreceğiz. 90 Hz yenileme hızının olacağı ekranda OLED panelin avantajlarının olacak olması da yine güzel detaylardan biri.

Çözünürlük bölümüne gelince, o kısımda çok bir değişiklik olması beklenmiyor. Çözünürlük değerinin Full HD+ olmaya devam edeceğini göreceğiz.

Onun dışında tasarım açısından çok büyük değişiklikleri olmayacağı söylenen akıllı telefonun 33W hızlı şarj desteği ve beraberinde de 4.160 mAh değerinde bir bataryasının olacağı konuşulmakta.

Cihaz için RAM kısmında bir sürpriz durumu yaşanacağı iddiası da var. İddialara göre RAM kısmında 6-8 ya da 12 GB RAM bellek kullanılacak. 128 GB depolama alanı veya 256 GB depolama alanı göreceğiz.

Hem bellek hem de depolama alanı için aranan özellikleri de sunacağı dile getirilen akıllı telefon için tanıtımın ise 15 Eylül etkinliğinde yapılabileceği söyleniyor. Xiaomi Mi 11 Lite NE, 11T serisinin yanında gelecek diye bir iddia var.